Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ηλίας Τραμπάκουλος:Μετά την Τράπεζα και το ΑΤΜ τι ακολουθεί στα Βάγια;



     Πέρυσι, στις 24 Ιουνίου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας( Δείτε Εδώ)για την πρόθεση να κλείσει η τράπεζας Πειραιώς το υποκατάστημά της. Υπήρχε κόσμος και δόθηκαν υποσχέσεις στον δήμαρχο ότι « δεν είναι στις προθέσεις της τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα».
     Σε μόλις έναν χρόνο η μοναδική τράπεζα που λειτουργούσε στα Βάγια έκλεισε
Συνέχεια Εδώ

14 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαλιστατος Δήμος λέει η ανακοίνωση και όχι δήμαρχος.

    Όταν στην ιστοσελίδα του Δημου Θηβαίων αναφέρονται πολλά (μεγάλα και μικρά, σημαντικά και λιγότερο σημαντικά) είχε υποχρέωση να αναφερθεί και το γεγονός του ΑΤΜ στα Βάγια όπως έχουν κάνει γειτονικοί δήμοι αλλά και δήμοι σε όλη τη χώρα

    Η. Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν με λίγα λόγια ο δήμαρχος αφού με την ψήφο των πολιτών έπιασε καρέκλα τώρα υπηρετεί το κόμμα του και όχι το συμφέρον των πολιτών. Σιωπά, αποποιείται ευθυνών και είναι ανύπαρκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ ο Τραμπάκουλος θα το εμπόδιζε όλο αυτό!!Ας σοβαρευτούμε λίγο δεν βλάπτει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορουν οι Δήμοι κλπ να επηρεάζουν τις αποφάσεις των Τραπεζιτών κύριε Τραμπάκουλε ; Αν ναι με ποιον τρόπο κατά την άποψή σας ; Απειλώντας ότι θα ανακαλέσουνε τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες ; Νομίζω σκέφτεστε και δημοσιεύεται με λάθος τρόπο. Ας ασχοληθούν οι Δήμοι με τα προβλήματά τους και ας αφήσουνε τις τράπεζες ή τα σουπερμάρκετ να αποφασίζουνε για τα δικά τους προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο συγκεκριμένος δήμαρχος μόνιμα το βουλώνει, έτσι του έχει πει το κόμμα του για να πάρει προαγωγή. Ακόμη και αν δεν ιδρώνει το αυτί των τραπεζιτών μπορεί και πρέπει να υπάρχει αντίδραση που να δείχνει αγανάκτηση. Εδώ το έχει ραψει πλήρως ο δημαρχακος, πίνει καφέ με τους φορείς ακόμα, ένα χρόνο και μετά την εκλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία η λογική του αφήνουμε το κεφάλαιο να αλωνίζει και εμείς ασχολούμαστε με σκουπόξυλα και ζαρντινιερες.Ετσι βολεύει τους βολεμενους, μη και αλλάξει κάτι και χάσουν τα προνόμια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Βαγαιοι τι κάνουν; Πως αντιδρούν; Παπαβασιλειου δεν παίρνεις θέση για τα θέματα του χωριού σου; Μόνο για ψήφους τους θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λέτε για τον δήμαρχο... Που εσείς ψηφίσατε δημοκρατικα και τώρα κράζετε.. Καλά κάνετε. Μαυρίστε τον στις άλλες εκλογές. Και αν ξαναβγεί η σιωπή η φύγετε από το χωριό. Ο καθένας τώρα σε κάθε χωριό θέλει δίπλα μια τράπεζα. Όπως ζει ο Πρόδρομος, έτσι θα ζείτε κ εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσοι τον κράζουν μάλλον δεν τον ψήφισαν, αντίθετα όσοι τον ψήφισαν του χτυπούν τις πλάτες λέγοντας του ότι τα κάνει όλα καλά. Ωστόσο, δεν είναι λογική το να ψοφισει η κατσίκα του γείτονα ούτε επειδή στον Πρόδρομο δεν έχει τράπεζα πρέπει να κλείσουν οι τράπεζες σε όλα τα χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ..δεν σας φτάνει που η Θήβα σας ποτίζει "ιστορία" ! άλοι θέλουν ΑΤΜ , άλοι δεν έχουν νερό -Αλυκή , άλλοι ... τώρα σας πειράζει η Θήβα και ο δήμος ? ασ είχατε μυαλό "τότε" που νομίζατε ότι η θήβα θα έρθει σε εσάς ! Τώρα φταίνε δήμος κλπ μάλλον κάποιος έκανε εξ'αρχής λάθος.Ποιός θα γυρίσει να σας δεί έτσι που είστε ? αφού τους ίδιους θα εκλέξετε ! ξανά!!! Στο καβούκι μέσα και σιωπή , θα ξυπνήσει κανένας "υπεύθυνος" σσσσσστττ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΤΩΣ Η ΘΗΒΑ ΚΑ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΤΜ ΚΑΙ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ Δ.Σ. ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ