Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμοί Σχολείων στο Δήμο Θηβαίων-ΦΩΤΟ

Καλή σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου

Ήχησε το πρώτο κουδούνι σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου,  για τα σχολεία του Δήμου Θηβαίων.  Στο πλευρό των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας ήταν ο Δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου, για να τους ευχηθεί από κοντά να έχουν μία δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά .

Πρώτος σταθμός του Δημάρχου- τον οποίο συνόδεψε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νίκος Κοβάνης-  ήταν
Συνέχεια Εδώ

11 σχόλια:

  1. Για πες μας, εσύ που τα κάνεις τόσο καλά, δημαρχαρα, στους εκπαιδευτικούς γιατί δεν έδωσες μάσκα; Σε κάτι χωριά αναφέρομαι που μάσκες δωθηκαν μόνο στους μαθητές. Οι μάσκες τον εκπαιδευτικών, χάθηκαν; Σε κανένα διάδρομο δημαρχείου; Γιατί σε όμορους δήμους πήραν όλοι οι εκπαιδευτικοί μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε μας τα έχεις πρήξει με τον Αναστασίου διαρκώς!Γιατί όμως εσύ ο μάγκας δεν γραφεις επωνύμως και κρύβεσαι στην ανωνυμία σου;Τι πράγμα είναι αυτό με μερικούς που υβρίζουν ανωνύμως συνεχώς!!Όποιος έχει διαφορετική άποψη και γνώμη για τα κοινά επωνύμως γράφει δεν κρύβεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tωρα λέμε μπαρούφες!Σημασία έχει αν έχουν βάση τα όσα γράφονται, τώρα αν κάποιους ενοχλεί η αλήθεια ψάχνουν να βρουν την επωνυμία.Δικαιωμα μου να γράφω ανώνυμα, σημασία έχουν τα γραφόμενα. Και μην ενοχλούνται κάποιοι ηλιθιοι από την κριτική στον δήμαρχο, έτσι κάνουν οι ενεργοί πολίτες, δεν κρατάνε λιβανιστηρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και έχω ερωτήματα και θα τα θέτω και εσύ οι γλειφτες του, να του τα μεταφέρετε! Αλήθεια με το Σαραντι τι έγινε; Το πνιξανε το θέμα σε βάρος της υγείας των δημοτών; Ξέρει τι του γίνεται; Τι συμβαίνει στον δήμο του;Ελέγχει κανέναν από τους αντιδημαρχαιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία όλα αυτά αλλα για μια ακόμα φορά τα χωριά του Δήμου Θηβαίων ηρθαν σε δεύτερη μοίρα !! Στο Δημοτικό Πλαταιων δεν μοιράστηκε τίποτα σημερα Ουτε μάσκες , Ουτε τους περίμενε κανένας στη είσοδο για θερμό μέτρηση και αντισηπτικό αλλα και σε όλη τη διάρκεια του αγιασμού Δεν φόραγε κανένας μάσκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγείτε και πείτε τα γιατί κάποιοι γλειφτες τα βλέπουν όλα καλώς καμωμενα και νευριαζουν που αντιδρούμε και λέμε αλήθειες! Δεν ήταν το μόνο χωριό που συνέβη αυτό.Τι βγάζουν φωτό κάποιοι απορώ, αφού τα κάνουν θάλασσα και επειδή το ξέρουν πάνε να διασκεδάσουν τις εντυπωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ , ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΡΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΚΛΠ , ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ , ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε άλλον αναφέρεσαι, εγώ γράφω επί της ουσίας. Ότι χθες δεν μοιράστηκαν μάσκες σε εκπαιδευτικούς και παιδιά, κυρίως στα χωριά, με επιβεβαίωσαν από Πλαταιές. Και θέτω ερωτήματα τύπου γιατί να μην παράγουμε έργο και να φωτογραφιζομαστε διαρκώς. Στην τελική ο δήμαρχος έπιασε καρέκλα για να υπηρετεί και να ακούει τα προβλήματα των πολιτών όχι να τους κοροϊδεύει. Ακόμη και όσοι τον ψήφισαν είναι απογοητευμένο, δεν θα ωραιοποιουμε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΕΣ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΚΛΠ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΑΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΒΓΑΛΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ , ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ , ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΧ ΔΕ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΣΚΕΣ Η ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Η ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΦΩΤΟ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δουλεύουμε αθόρυβα, είμαστε αποτελεσματικοι, ικανοποιουμε τον πολίτη και μετά οι φωτό.Σεμνοτητα και δουλειά, όχι δούλεμα του δημότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ