Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Μόνος στην κορυφή ο Υψηλάντης. Μεγάλη νίκη η Θήβα…


Τελικά ο Υψηλάντης μετά τη χθεσινή του νίκη παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  αφού σήμερα Ένωση και Παναλίαρτος μοιράστηκαν τους βαθμούς ενώ ο Ελλοπιακός παραχώρησε ισοπαλία στον Π.Α.Ο.Κυριακίου. 

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το SUMO αγώνισμα είναι και τα θέλει τα κιλακια και τα κοιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε είσαι λάθος η έβλεπες λάθος αγώνα. Η Θήβα ήταν ανώτερη αλλά ο χοντρός έπαιζε στην Θήβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Θηβα και ο Επαμεινωνδας μια χαρα ομαδες ειναι δε χρειαζεται να τις κρινουμε αυστηρα η να κοροιδευουμε αν εχουνε μεσα χοντρα παιδια η λεπτα ο καθενας εχει τη δουλεια του τα δικα του και γιατι κανουνε προσπαθεια και οι παραγοντες να δηλωνουνε καθε χρονο τις ομαδες τα οδοιπορικα κλπ. Γιατι δε κοροιδευετε πχ τον Καραντα που εδωσε τοσα λεφτα για μεταγραφες προπονητες ποδοσφαιριστες ακομα και απο β εθνικη και τις πρωτες αγωνιστικες εχει δυο στραβοπατηματα απο μικρες σχετικα ομαδες που παιζουνε με τα παιδια των γυρω περιοχων. Μαρεσει που λενε οτι του χρονου ο Καραντας θα διεκδικησει με αξιωσεις την ανοδο στη Γ εθνικη εδω Γελαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τελευταία μεταγραφή που ανακοίνωσε ο Ελλοπιακός είναι από την Α εθνική ο Αργυρίου της Αεκ , επομένως αναγκαστικά στόχος είναι το πρωτάθλημα και η ανοδος στη Γ εθνική με τέτοιες μεταγραφάρες. βέβαια μπορεί με το καλημέρα να έχασε 4 πολύτιμους βαθμούς , όμως υπάρχουνε και τα μπαράζ που αν γίνουνε τότε πολύ πιθανόν η Ελλοπία να κερδίσει την άνοδο. στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Με αυτούς τους παικταράδες παίρνεις το πρωτάθλημα με κλειστά μάτια. Τώρα αν αποτυχουνε φέτος θα το πάρουνε του χρόνου γιατί πρέπει να γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε φτανει ομως να αγοραζει τον εναν παικτη πισω απο τον αλλο η Ελλοπια πρεπει να κανει και αγωνιστικο συνολο αυτο που λενε οι αλβανοι Ομαντα αν θελει να παρει το πρωταθλημα του χρονου , και δε νομιζω να φτιαξει ομαδα ειδατε τι επαθε στον Αγιο Θωμα απο τα πιτσιρικια και ακομα δεν εχει παιξει με θηβα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ