Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ Περισσότερα εδώ
-
Αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου, θα γίνει διακοπή νερού στις Δημοτικές Κοινότητες Συνέχεια εδώ
-
Το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι το πρώτο. Συνέχεια εδώ
-
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως προήλθε από κάψιμο κλαδιών που ξέφυγε Συνέχεια εδώ
-
Η ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι την Κυριακή 19 Απριλίου Συνέχεια εδώ
-
Με ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε Συνέχεια εδώ
-
Ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία για την Ανάπτυξη» του Δήμου Θηβαίων,Αλέκος Συνέχεια εδώ
-
Τήν Πέμπτη 23 Ἀπριλίου 2026, ἡμέρα κατά τήν ὁποία ἡ Ἐκκλησία Συνέχεια εδώ
-
Μπαμπάδες εν Δράσει την Κυριακή 19 Απριλίου στο Κλειστό περισσότερα εδώ


Ψωφατε για φιέστες και πανηγύρια στον δήμο! Φουσκωνατε μπαλονάκια για το πάρτυ της κινητηκοτητας, εσείς που όλο τον χρόνο χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο μας κάνετε και μαθήματα οικολογικής μετακίνησης σε μια πόλη εχθρική στον πεζό. Γέλια προκαλείτε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο στην Θήβα μακάρι να γινόταν και στον Δήμο Αλιάρτου τέτοιες δράσεις,που προσφέρεται κιόλας, αλλά ο Δήμαρχος ασχολείται με δημόσιες σχέσεις και οι αντιδήμαρχοι μόνο για τον μισθό και βόλτες με τα αυτοκίνητα του Δήμου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌχι μόνο δεν πείθεις αλλά προκαλείς γέλιο! Ακόμη και αυτοί που ψήφισαν τον Δήμαρχο Θηβαίων τον βρίζουν για την ανυπαρξία του και την ανικανότητα του(βλέπε Σαραντι).Φιλοτιμες προσπάθειες αλλά η πραγματικότητα σε διαψεύδει.
ΔιαγραφήΤι λες κακομοίρη! Όταν ο δήμος Θηβαίων ασχολείται με ποδήλατα και ο δημαρχος Αλιαρτου μάχεται για τις άνεμογεννήτριες! Εδώ κάνουμε φιέστες για λίγες ημέρες να κάνουμε τζερτζελο και όλες τις υπόλοιπες κινούνται με αυτοκινητο και κοιτάνε να πατήσουν τον πεζό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠιες ανεμογεννήτριες καημένε μάχεται. Μάθε πρωτα και μετά μίλα. Έπρεπε να είχε κάνει ενέργειες πριν και όχι μουλωχτά και πονηρά. Μόλις τελείωσαν και έδεσαν οι Ανεμογεννήτριες στον Αλίαρτο βγήκε και έκανε δήλωση, δεν ντρεπόμαστε λίγο. Όλα όμως θα βγουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤις ανεμογεννήτριες καημένε.Αυτά τα αγγούρια που φυτρώνουν. Εγώ διαβάζω τις επιστολές που στέλνει σε υπουργούς,τις συνεντεύξεις που δίνει και τα χώνει και τη στάση του γενικά. Εσύ πάλι δεν ξέρω τι ξέρεις και δε μας λες κιόλας για να μάθουμε. Οπότε μ@λ@κιες λες. Ο Ντασιώτης στο θέμα αυτό έσωσε την παρτίδα για όλη την αυτοδιοίκηση γιατί μίλησε πολύ καθαρά και όπως είδα και σε ένα βίντεο στο δημοτικό συμβούλιο ήταν καταπέλτης για τις κυβερνησεις.
ΔιαγραφήAνοιχτα τα έκανε όλα ο Ντασιωτης κατά καημένε! Ο Αναστασίου χρησιμοποίησε την τακτική που αναφέρεις και φυσικά μέσω της στρεβλωσης πας να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις. Ο δήμαρχος Θηβαίων, μας φέρνει προ τετελεσμενων, υπογράφει ύπουλα ο, τι του δώσουν, δεν ενημερώνει κανέναν και όταν τα κάνει θάλασσα τα φορτώνει στους προέδρους τοπικών κοινοτήτων, βλέπε Σαραντι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑσχολησου με την Θήβα, αν είσαι Θηβαίος αλλά νομίζω άλλος ο ρόλος σου και δεν είσαι Θηβαίος . Πασιφανές τα γνωστά τσιράκια
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ανακουφίζει να πιστεύεις σε ταμπέλες
Διαγραφή