Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η Βοιωτία στο απόσπασμα: θετικά γνωμοδότησε η Περιφέρεια Στερεάς για τη βιομηχανική αιολική εγκατάσταση στη Μεγάλη Λούτσα Ελικώνα

 Τη Δευτέρα 28/9/2020, η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς γνωμοδότησε με ψήφους 7 έναντι 2, υπέρ της κατασκευής αιολικής εγκατάστασης στην κορυφογραμμή «Μεγάλη Λούτσα», στην καρδιά του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1.450 μ., χωρίς να λάβει υπόψη τα επιχειρήματα της τοπικής κοινωνίας και τις ομόφωνες αποφάσεις τοπικών κοινοτήτων και του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς. Επιβεβαίωσε με τον τρόπο αυτό ότι συνηγορεί στην ολική κατάληψη του Ελικώνα από γιγάντιες αιολικές 



Περισσότερα Εδώ

7 σχόλια:

  1. Γιατί διαμαρτύρεστε γινεται αυτό που θέλατε. όλοι έχετε ψηφίσει Σπανο , παπαθωμά , Ταγκαλέγκα , Αναστασίου κλπ , τώρα πρέπει να χαιροσαστε γίνεται αυτό που θέλατε , βγάλατε αυτούς που θέλατε , τώρα και τα μαγαζιά σας θα δουλεύουνε φουλ δε θα προλαβαίνετε να εξυπηρετείτε τους πελάτες και οι πολεις θα είναι καθαρές και οι ρομά θα φύγουνε από τη θήβα και μετανάστες δε θα έρθουνε στη βοιωτία και δουλειές θα βρεθούνε για τα παιδιά σας θα αποκατασταθούνε επαγγελματικά , πώς έλεγε προεκλογικά αυτός ο πολιτευτής της Νέας δημοκρατιας πολλές και καλές δουλειές , πάρτε τες τώρα , και τα βουνά και τα λαγκάδια θα γεμίσουνε με αυτά τα κερατάκια τις ανεμογεννήτριες. πρέπει να χαιρόσαστε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό εμείς ψήφισαμε ντασιώτη και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο

      Διαγραφή
    2. Ναι,ναι μπορει να διψατε και να μενετε απλυτοι αλλα ανεμογεννητριες δεν εχετε,προς το παρον.......λιαν συντομως ομως?Θα ερθει και στο χωριο σας η αναπτυξη οτι και αν κανετε,και τοτε ποιος ξερει,μπορει να αποκτησετε και δευτετο δρομο!

      Διαγραφή
  2. αυτο με το - πολλες και καλες δουλειες - πραγματικα ητανε τρομερο , το ελεγε οχι μονο ο συγκεκριμενος υποψηφιος αλλα και πολλοι αλλοι , δε νομιζω ομως να το πιστευανε. πλεον οι ανεργοι ξεπερασαν το 1,1 εκατ. και προσωπικα δε νομιζω η συγκεκριμενη κυβερνηση να εχει τη παραμικρη βουληση να αντιμετωπισει το θεμα της ανεργιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιες πολλές και καλές δουλειές , εδώ τα μαγαζιά κλείνουνε το ένα πίσω από το άλλο , ακόμα και οι καφετέριες χρεωθήκανε , οι μόνες θέσεις ίσως που προκύπτουνε είναι για τους κολλητούς τους που τους διοριζουνε αναξιοκρατικά από τη πίσω πόρτα. κομματικά στελέχη γίνονται διευθυντές ή όπως αλλιώς τους βαφτίζουνε κλπ με μεγάλους μισθους , χωρίς να προσφέρουνε κάτι και αυτό το ζούμε στη καθημερινότητά μας. Σίγουρα και ο συμπαθής πολιτευτής και οι όμοιοί του δεν ονειρευόντουσαν τέτοια Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αν σου πουν ότι θα θάβουν πηρυνικα απόβλητα θα το δεχθείς γιατί θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας; Μην είσαι ραγιας, με το να σκύβεις το κεφάλι το μόνο που καταφέρνεις είναι να σου δίνουν μια να πας πιο κάτω. Δε θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας οι άνεμογεννήτριες! Πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσουν! Οσο για τα πιόνια τύπου Σπανού και Παπαθωμα κυνήγι με τις ντομάτες. Τους εκλεξανε για να υπερασπιζονται το συμφέρον των πολιτών και όχι των επιχειρήματιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eπιτελους αναπτυξη...πολεμιοι των εργων και της εξελιξης στα λαγουμια σας!!!!Μπροοοοος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ