Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Υπουργείο Υγείας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Θήβας « Ο πολίτης στο κέντρο»

 Μετά απο πρωτοβουλία πρόσκληση του συνδυασμού « Ο πολίτης στο κ
έντρο» και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρη Παπαβασιλείου, προς τις παρατάξεις του Δήμου Θηβαίων, της προέδρου του Ιατρικού συλλόγου και φορέων να μεταβούν στο Υπουργείο Υγείας έστω και χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού λόγω της έκτακτης περίστασης του κλεισίματος της παθολογικής κλινικής και κατ’επέκταση του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε.


Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 25/09/2020 στις 12:00 το μεσημέρι μαζί με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου ήταν ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αποστόλης Δαγδελένης

7 σχόλια:

  1. πληρης απαξιωση του δημαρχου θηβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

      Διαγραφή
    2. αφου του ειπανε τοσες φορες τα παιδια να πανε μαζι στην Αθηνα , για τα αδεσποτα σκυλια τον καλεσαν τοσες φορες να γινει ενα δημοτικο συμβουλιο για τους ρομα και τα σκουπιδια φωναζει καθε μερα ο δημοτικος συμβουλος απο το Πυρι που βλεπει τη περιοχη να ρημαζει και την εγκληματικοτητα να καλπαζει για τους δημοτες το κανουνε για ποιον το κανουνε τι αλλο να κανουνε οι ανθρωποι και αυτα που κανουνε πολλα ειναι που τεσσερις καθημερινοι ανθρωποι εκαναν αυτη τη ουσιαστικη προσπαθεια να ενημερωσουνε το Υπουργειο Υγειας. με τις επιστολες και τις φωτογραφισεις στο facebook θα λυθουνε τα προβληματα ?

      Διαγραφή
  2. πιστεύω πολύ καλό ήταν αυτο , που κάποιοι άνθρωποι χωρίς υπηρεσιακά ή δημαρχιακά αυτοκινητα πληρωμένες βενζίνες ταίσματα κλπ , πήρανε τα δικά τους αυτοκίνητα και πλήρωσαν απο τις τσέπες τους βενζίνες διόδια κλπ και την εποχή του κορονοϊού κατέβηκαν στην Αθήνα και έκαναν πολύ ουσιαστικες επαφές , βασικά δεν έμεινε κανένας ανενημέρωτος στο Υπουργειο , εθεσαν σε ολους το πρόβλημα και τώρα το μόνο που απομένει φαντάζομαι με δυο τρεις απλές κινήσεις ο Υφυπουργός να δωσει τις λύσεις. λίγο μυαλό χρειαζότανε και λίγη κίνηση με τις επιστολές δεν γίνεται τίποτα θέλει τρεξιμο σοβαρό και ενίοτε αθόρυβο όχι μόνο φωτογραφίες με τα ξεκούμπωτα πουκάμισα. τα προβλήματα είναι πολλά και δεν είναι όλοι οι δημότες ευκατάστατοι να τρέχουνε σε λουξ κλινικές άμα τους συμβεί τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΠΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια παρτε πρωτοβουλιες να βοηθησετε βρισκομαστε σα πολη σε πολυ ασχημη κατασταση οποιος μπορει η εχει προτασεις και τροπο να βοηθησει να το κανει! Δεν περισσευει κανενας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα αν καταντήσαμε να ποντάρουμε στον Παπαβασιλειου για να βρούμε άκρη, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Όλο το καλοκαίρι που ήταν; Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο στο Σαραντι που λιαζονταν και τώρα θυμήθηκε ότι νοιάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ