Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Βοιωτία: Κορυφή για Yψηλάντη και Ένωση-Όλα τα αποτελέσματα

 


Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι ο Υψηλάντης “φιλοδωρώντας” με τεσσάρα τον Παναλίαρτο και είναι πάντα στην κορυφή μαζί με την Ένωση που πέρασε ευχάριστα από τα Βάγια. Μεγάλη νίκη και το Κόκκινο μέσα στην Ελλοπία κι έπιασε την τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση ο Κιθαιρώνας που κέρδισε τον Π.Α.Ο.Κυριακίου. “Τεσσάρα” το ανεβασμένο Μαυρομμάτι στον Ελικώνα. Δεύτερος βαθμός για τη Νίκη κόντρα στη Θήβα.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

7η αγωνιστική

Παμβαγιακός – Ένωση Α.Σ.Α.  0-6

Κιθαιρώνας – Π.Α.Ο.Κυριακίου  2-1

Συνέχεια Εδώ

6 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορεί να πήγε μια χρονιά χαμένη για τον Αο Ελλοπιακός παρά τις μεγάλες μεταγραφές που έκανε , αλλά του χρόνου μπορεί να πάει καλύτερα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα σοβαρά το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με 11 βαθμούς σε 7 αγώνες , οι 4 εντός έδρας , και οι 2 από αυτούς με τους αδύναμους εκτός έδρας Αο Μαυροματίου και Επαμεινώνδα Λεύκτρων , μην περιμένεις πολλά πράγματα φέτος , την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται με την πρωτοπόρο Ένωση. το τι θα γίνει του χρόνου είναι νωρίς ακόμα να ασχολούμαστε υπάρχουνε ένα σωρό ομάδες , όσο για τις πραγματικά υψηλές μεταγραφές όλα αυτά κρίνονται μεσα στον αγωνιστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω πωωωωωωωωωωωω τι ματσουκάρα έφαγε ο Παναλίαρτος,άντε γιατί πολύ μας τα έχετε πρήξει με την ομαδάρα σας που κάνετε και όνειρα με τους παλαίμαχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ