Tην Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Αλίαρτο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
-
Στη Λεωφόρο Αθηνών στην είσοδο της Αλιάρτου, στο ύψος γνωστού Συνέχεια εδώ
-
Το μπλόκο των Βοιωτών αγροτών στο Κάστρο , επισκέφτηκε ο πρ.αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων Συνέχεια εδώ
-
Συναγερμός σήμανε τo βράδυ του Σαββάτου στην Πυροσβεστική, μετά Περισσότερα εδώ
-
Συγκεκριμένα, δόθηκε έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και περιορισμών για την Συνέχεια εδώ
-
πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα …μέρα!!! Συνέχεια εδώ
-
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απελευθέρωσης του οδοστρώματος της επαρχιακής Περισσότερα εδώ
-
Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ναρκωτικών – Συνεχείς έρευνες και από το ελληνικό FBI Περισσότερα εδώ
-
Χριστουγεννιάτικο φως σε όλη την Αλίαρτο-Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Συνέχεια εδώ

Πολύ ύποπτες αυτές οι κινήσεις! Πως το θυμηθήκατε τώρα που έχει μπει το 80% των ανεμογεννητριων και των φωτοβολταϊκων! Τώρα ξυπνήσατε, τώρα σας πήρε ο πόνος; Μήπως είστε εν δυνάμει πολιτικαντηδες και εκμεταλλευεστε ευαίσθητα θέματα για να το εξαργυρωσετε; Έχουμε και το παράδειγμα του ΣΠΟΑΚ του οποίου αυτοχρηζεται πρόεδρος κάποιος που τώρα ανακατεύεται με αυτούς που έδωσαν άδειες για ιχθυοτροφεια που μολύνουν τον Κορινθίακο! Έχουμε δει πολλούς δήθεν επαναστάτες, υπερασπιστές των πάντων που κοιτάνε να πιάσουν την καλή... Τεράστια δυσπιστία σε αυτό που επιχειρείτε εσείς οι άγνωστοι και δήθεν ευαισθητοποιημενοι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν εχουν δικη τους γνωμη. Οτι τους πει ο βελοπουλος. Μπεεε κανει ο βελοπουλος, μπεεε κανουν και αυτοι. Ασε που αν τους ρωτησεις εναν εναν θα ακουσεις 100 διαφορετικες αποψεις. Μεχρι που φευγουν οι μπεκατσες πολυ μακρυα και πρεπει οι κυνηγοι να κανουν πολλα χλμ για να τις σκοτωσουν.Ο αλλος λεει δημιουργουν πολυ αερα. Ο αλλος λεει δεν του αρεσει να τις βλεπει. Πολυ επαναστατες οταν την ιδια ωρα τους εχουν κατακρεουργηση μισθους και συνταξεις, η βενζινη στα υψη, τα τροφιμα τα ιδια, υγεια στον πατο, και γενικα μια εξαθλιωμενη χωρα. Για ολα αυτα δεν εγινε καμια δραστηριοτητα και ολοι μουγκα.
ΑπάντησηΔιαγραφή