Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Aνοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θήβας με ομιλητή τον Νίκο Φαραντούρη

 Σας προσκαλούμε σε μία ανοιχτή συζήτηση με τον Νίκο Φαραντούρη

Περισσότερα εδώ

21 σχόλια:

  1. Το οτι μαζι με τα αλλα κομματα κανατε την Ελλαδα χαμαιτυπιο θα τα συζητησετε; Εχετε και τα μουτρα να βγαινεται δημοσια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Ενώ με τον Μητσοτακη κολλέγιο η Ελλάδα! βιαζουν παιδια και αθωώνονται, σκοτώνουν παιδιά(Τέμπη) και είναι υπουργοί, πληρώνεις τα απογευματινα ιατρεία διότι δεν έχεις περίθαλψη, θα πληρώνεις και τη φοίτηση στα πανεπιστήμια σε λίγο και το χρέος εχει εκτοξευτεί!Μη θυμίσουμε και τα κατορθώματα του ΚΙΝΑΛΟΠΑΣΟΚ!Η δε βλέπεις την πραγματικότητα ή έχεις πρόβλημα

      Διαγραφή
    3. Φιλε, οποιος βλεπει την αληθεια δεν συμμετεχει σε κανενα κομμα. Και η αληθεια ειναι αυτη που βλεπει ο φτωχος κοσμος και οχι αυτη που βλεπουν τα κομματα. Εσεις νομιζετε πως τα κανατε ολα καλα; Για δειτε τι εχετε κανει και δεν μιλαμε για λαθη αλλα για σκοπιμοτητες. Οπως ας πουμε οταν με το δημοψηφισμα του τσιπρα το ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ για να μπουμε στα μνημονια και τα καπιταλ κοντρολ στα ΑΤΜ. Οπως βλεπει δεν χρειαστηκαν 40 χρονια αλλα μονο 3. Σε αυτο βεβαια δεν φταιτε μονο εσεις αλλα και η ΝΔ με το Πασοκ.

      Διαγραφή
    4. ΌΣΟΙ ΝΙΠΤΟΥΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΚΑΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΣΩΣΑΝ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΝΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ

      Διαγραφή
    5. Ναι εεε?? Αποδειξε πως δεν ειναι ολοι ιδιοι?? Φανερωσε κατι θετικο σε σχεσει με τα αλλα κομματα.

      Διαγραφή
    6. Σας επιασε ο πονος για τα βιαζμενα παιδια και για τα τεμπη.Πατατε στον πονο του αλλου για να πεζεται πολιτικα παιχνιδια.Αληθεια, ποια κυβερνηση ηταν αυτη που ηθελε να περαση το νομοσχεδιο για νομιμοποιηση τις παιδεραστιας;

      Διαγραφή
    7. Εσένα δε σε νοιάζει για τους παιδεραστές και παιδί βιαστές διότι δε βίασαν το δικό σου παιδί.Μην πας να ρίξεις άλλου τα αισχρή της ΝΔ δε θα πεισεις ούτε τον εαυτό σου






      Διαγραφή
    8. Αν εχεις τα κοτσια ψαξε να βρεις ποτε ηταν να περασει ο νομος για την νομιμοποιηση τις παιδεραστιας και για να σε βοηθησω, δεν περασε γιατι εγιναν οι εκλογες. Φυσικα προλαβαινει ο κουλης και τα περναει ολα..

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η΄ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ αληθεια που ησουν πρωτα πριν πας στον συριζα; Και για πες μας τι κομμα ειναι ο συριζα; Αριστερο κεντρωο η δεξιο;

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟΜΕΤΡΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ, ΔΕ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Τωρα μην λες για την ΝΔ γιατι αυτη ψηφισε δικο σας νομοσχεδιο και μιλω για το τελευταιο.Ασε λοιπον το δηθεν μισος που εχετε με τα αλλα κομματα.Μεσα στην βουλη παιζετε τον σκυλο με την γατα για τα ματια του κοσμου και απο πισω περνατε ολα τα νομοσχεδια μαζι.

      Διαγραφή
    4. Τότε βάτα με τη ΝΔ που θρησκόληπτο κόμμα αγκαλιά με το Παπαδάτο ψήφισε το νομοσχέδιο και κάλλιστα ο γαλάζιος βουλευτής της ΝΔ στη Βοιωτία που εσύ ψήφισες και άσε ιτ τα σάπια

      Διαγραφή
  3. Καντε μοκο ρε που θα μιλησετε και εσεις?? Εσεις με τους τοσους νεκρους στο ματι και τις καταστροφες στην μαντρα τα ξεχασατε; Με τα νομοσχεδια εκτροπα που περασατε μαζι με τα αλλα κομματα που και καλα ειστε σε μαχη; Μια συνεχεια των αλλων κομματων εισαστε. Το οτι ο κοσμος δεν θελει κανεναν σας,η αποχη στις εκλογες ειναι στο 50% και βγαζετε κυβερνηση ολοι σας με 20% απο τον μισο πλυθησμο, αυτο δεν σας προβληματιζει; Αλλα σκασιλα σας, και εσεις ξενα συμφεροντα εξυπηρετειτε οπως και οι αλλοι. Στα πλαισια τις παγκοσμιοποιησεις εσεις και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι 300 τις βουλης. Τι μιλατε λοιπον και το παιζεται σωτηρες??. Παρτε το χαμπαρι ολοι σας, ο κοσμος δεν σας χωνευει και μονο οι δικοι σας σας υποστηριζουν που ειναι μονο το 10% επι του πλυθησμου. Το ιδιο ισχυει και για τα αλλα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΤΕ Η' Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΔΕΞΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗ ΝΔ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?ΚΑΘΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΡΕ ΟΥΣΤ!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ?ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ?ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    4. Μαλλον εσεις δεν αισθανεστε καλα που σας τσουβαλιαζουν το ιδιο γιατι σας πηρε χαμπαρι ο κοσμος που ειστε ολοι ενα κομμα, και αφηστε την καραμελα οποιος δεν ειναι μαζι σας ειναι με τους αλλους?? Απλα ειχαμε τα κοτσια να βγουμε απο το μαντρι. Δεν ειμαστε κολλημενοι σε κανεναν οπως κανετε εσεις και οτι παει εναντια στην κοινωνια και συμφερων του γενικου συνολου του ανθρωπου φευγει. Δεν καταλαβαινω τον λογο λοιπον γιατι πρεπει και καλα να ψηφιζουμε κομμα?? Πρεπει και καλα διαλεγουμε εκτελεστη για για να εχετε κερδος εσεις η τα αλλα κομματα απο την ψηφο μας;Εσεις και το ΚΚΕ δεν φωναζετε καταψηφιστε τα μεγαλα κομματα; Το κανουμε, τωρα ομως ειστε και εσεις ενα απο τα μεγαλα κομματα. Πες μου λοιπον τωρα τι θα ψηφισω. Και μην μπεις στην διαδικασια να ξαναπεις πως ειμαι καραδεξιος γιατι αυτοι μαζι με εσας την περιοδο απο 11' εως 14' μου εκαναν μαζι με το πασοκ το μεγαλυτερο κακο οπως σε ολον τον κοσμο.

      Διαγραφή
    5. Για σένα και τη δική σου λογική θα πρέπει να κυβερνά το χάος.Ωραια η αμπελοφιλοσοφια αλλά πρέπει και τα όσα λέμε να εφαρμόζονται

      Διαγραφή
    6. Και τωρα τι κυβερνα δηλαδη;Υπαρχει κανεις να κοιτα το συμφερων τις ελλαδας και να μην αφηνουν ξενα συμφεροντα να μας κανουν οτι θελουν; Αν ναι, ας τα κανει πραξει και τοτε εδω ειμαστε να ξαναψηφισουμε οπως πρεπει.Καλο βραδυ.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ