Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Πλωτή ελπίδα για την Κωπαΐδα-Φ.Σπανός-Οριστική λύση-Γ.Ντασιώτης Μάχη με το χρόνο-ΒΙΝΤΕΟ



 Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα σήμερα στη Λιβαδειά τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό
Συνέχεια εδώ

18 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιώργο. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από σένα και μπράβο στο Φάνη που σε εμπιστεύτηκε. Χάσαμε δέκα χρόνια με την ακατάληλη κάνε αγώνα να κερδίσουμε κάτι από τα χαμένα. Ο Αλίαρτος είναι περήφανος για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δήμαρχε της καρδιας μας οπως αλαξες το δημο μας θα αλαξεις και τη βοιωτια μας,εφυγες και ηρθαν ακαταληλοι να μας διοικησουν δυο μηνες στη διοικηση του δημου και βλεπουμε τα χαλια τους στο διαδυκττιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καταντημα της Βοιωτίας φαίνεται σήμερα. Την ωρα που ο Σπανος και ο Ντασιώτης μιλάνε για το τεραστιο προβλημα και τη λυση που προσπαθούν, η υπευθυνη για τα σκατα που ζούμε, αυτή που πρεπει να κρυβεται για το πλωτο και για όλα, γυριζει διαφημιστικο βιντεο για το καρναβαλι του ορχομενου λες και δεν τρεχει τιποτα.Ντροπή και ξεφτύλα για ότι χειροτερο κυβερνησε τη Βοιωτία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έβγαλες συμπέρασμα εσύ από διαδίκτυο μαου μαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα λόγια στην πράξη.... Πρώτα γίνονται τα έργα, τα παραδίδουμε, λειτουργούν σωστά και μετά οι δηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζουμε να μην είναι και αυτό άλλο ένα ψέμα της περιφέρειας. Και βέβαια όταν έγινε παραλαβή της αντιπεριφερειας κάνεις τους δεν επεσήμανε το πρόβλημα. Άγνοια δεν ήταν. Μπράβο σε εκείνους που το ανέδειξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΝΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΕΠΟΧΗ.ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΗΡΩΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι καταλαβαινουμε ; Αν μόνο σε 2 μηνους που εχει ο Ντασωτης καταφερε να το δει και να βαλει και το περιφερειαρχη στο παιγνίδι και θελει αλλους 2 να το φκιαξει, τοτε στα 10 χρόνια που ειχαμε τη άσχετη, δε ασχολήθηκε με τιποτα και λογαριαστε και πόσα χασαμε στη Βοιωτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί, τα προβατα στη στάνη...

      Διαγραφή
  9. Και ο Οργανισμος μια χαρα ηταν αλλα απο την μια να τον φανε εργολαβοι με τις ευλογιες της περιφερειας, και απο την αλλη να μην πληρωνουν οι αγροτες, εφτασε στην σημερινη κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ?ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΡΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΗ ΔΟΞΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβως που λεω. Και το πλωτο δουλευε για πολλα χρονια και οι ηλεκτραντλιες δουλευαν μια χαρα, και εργατες υπηρχαν που καθαριζαν τις σουδες, και βαρδιες υπηρχαν που προσεχαν τις μηχανες να μην σβησουν τοσο στα ηλεκτρικα οσο και στην υλικη. Φαγωθηκαν ολοι να ερθει η κωπαιδα στην περιφερεια να πεταχτουν ολα τα μοτερ, να αντικατασταθουν με νεα και να τα φυλανε σεκιουριταδες. Τι τους ενοχλουσε να υπηρχε ο Οργανισμος ακομα και να ειχε τον ελεγχο; Προβλημα υδρευσης ποτε δεν υπηρχε παρα μονο τελευταια που μειωνοταν το προσωπικο και δεν γινοντουσαν νεες προσληψεις.

      Διαγραφή
    2. Ναι ναι. Ειχαν δρομολογηθει απο τη μανταμ στα πανηγυρια. Ρε τι πινετε; ο τοπος πηγε διακοσα χρονια πισω απο τη θεια.

      Διαγραφή
    3. KAI ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ ΕΣΥ!ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΟΥΖΑ, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ!ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ!ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ!ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ

      Διαγραφή
    5. ΑΡΓΗΣΕΣ!ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ