Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Οι κάτοικοι της Δ.Ε. Θίσβης και Καπαρελλίου κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ανεξέλεγκτη επέκταση ΑΠΕ και ΠΟΑΥ

 Ανήσυχοι οι κάτοικοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ανεξέλεγκτη

Περισσότερα εδώ

7 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος Θήβας τι κάνει? Χλιαρές οι αντιδράσεις του έως ανύπαρκτες για όσους παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με προτροπές να μην αγωνιστεί κανένας διότι δε θα καταφέρει τίποτα και να κλείνουμε το θέμα με απαντήσεις γενικολογες και αοριστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι σας εβαλε στα λογια ο βελοπουλος; Αν δεν σας ξεσηκωσει καποιος κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι σε βολεύει να πιστεύεις για να παρηγοριεσαι;Μην πας να συμμαζέψεις τα ασυμαζευτα!Βίντεο από τα δημοτικά συμβούλια που πάνε να διώξουν όσους διαμαρτύρονται Αναστασίου και Κατσιμίχα υπάρχουν,για δες τα!.Οσο και να προσπαθείς να βάλεις ταμπέλες για να τα κουκουλωσεις,δε μπορείς!

      Διαγραφή
    2. Ασε ρε φιλε τωρα, πλακα κανεις; Απο μονος του κανεις δεν ξεσηκωνετε αν δεν υπαρχει καποιος απο πισω. Παρε παραδειγμα τις απεργειες. Μολις ανακοινωση απεργεια η ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ γινεται χαμος και ολοι στην επανασταση. Μετα την απεργεια ολοι μουγκα και θα φωναξουν ξανα μολις το πουν τα συνδικατα.Δεν μπορω να πιστεψω οτι σε μια χωρα που μας θελουν νεκρους ξαφνικα νοιαζονται για την ζωη μας.

      Διαγραφή
    3. Δεν πειράζει φίλε, ας το βουλώνουμε σε όλα λοιπόν είτε βιάζουν εμάς είτε τη φύση! Και ας πεθαίνουμε από καρκίνο και ας υποφέρουμε. Αυτό εξάλλου θέλει ο Ορμπανισμος του Κουλή, να διατάσσει το κεφάλαιο και να το βουλώνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δικαίωμα να διαμαρτυρομαστε μετά, αν δεν αντιδρούμε ! Και για να μην ξεχνιόμαστε και λέμε ο, τι μας βολεύει εξαιτίας της αντίδρασης των κατοίκων ματαιώθηκε η εγκατάσταση αιολικού πάρκου στον Ελικωνα προ ημερών. Ας πάψουμε να πιπίλαμε καραμέλες λοιπόν και να περνάμε το μήνυμα ότι δεν έχει νόημα να αγωνιζόμαστε για τιποτα

      Διαγραφή
    4. Δες τα δημοτικά συμβούλια από το να μπαρουφολογεις με άστοχα παραδείγματα για τη ΓΣΕΕ. Μόνο που δεν έδιωξαν όσους πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο ο Αναστασίου και η Κατσιμίχα. Άσε που αντιδήμαρχος του συνδυασμού του Αναστασίου παρευρέθηκε σε σύσκεψη με την εταιρεία που πρότεινε αντάλλαγμα τα στη τοπική κοινωνία για να μην αντιδράσει.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ