Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ποδηλατοπορεία 2011 στο Σχηματάρι


alt
 
Και φέτος κάνουμε βόλτα στο Σχηματάρι με το ποδήλατο. Την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 11.00 περνάμε λίγες ώρες χωρίς αμάξια, λίγες ώρες με ήπια μέσα. Προωθούμε το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άθλησης, υγείας, αναψυχής.

Η πορεία διοργανώνεται ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα με αίτημα ποδηλατόδρομους - πεζόδρομους - αναβαθμισμένες δημόσιες συγκοινωνίες. Συγκέντρωση στις 11.00 στο Πνευματικό κέντρο - Πλατεία του Σχηματαρίου και έναρξη της πορείας στις 12.00.
Ο κεντρικός δρόμος θα κλείσει για να μπορούν όλοι να κάνουν τη βόλτα τους είτε κάνουν ποδήλατο είτε όχι. Να είστε όλοι εκεί.
Η πορεία είναι 2,5 χμ και είναι σχετικά εύκολη. Παρότι εύκολη στην πορεία προωθούμε την ασφάλεια με κράνη, επιγονατίδες, κλπ, ενώ οι γονείς μικρών παιδιών παρακαλούνται να τα συνοδεύουν. Αγροτικό όχημα θα ακολουθεί με γιατρό για οποιονδήποτε χρειαστεί βοήθεια.
Θα γίνει κλήρωση για ένα ποδήλατο προσφορά του καταστήματος TWEETY ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΕΒΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΟΠΛ. ΒΟΓΚΛΗ ΘΗΒΑ 22620 25718 . Η μουσική είναι προσφορά του καταστήματος Princess Cafe. Τα αναψυκτικά και νερά είναι προσφορά της εταιρείας Pepsico-Ηβη.
Ευχαριστούμε τις ΕΔΥΣ για την υποστήριξή τους (www.edys.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ