Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ:« ΙΩΝΙΚΑ 2011 »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, η Ημερίδα Στίβου με την επωνυμία « ΙΩΝΙΚΑ 2011 » που διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας  Ιωνίας και το Κέντρο Πρόληψης  χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών Νέας Ιωνίας «ΙΡΙΔΑ», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).
Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ¨Όμιλος ( Α.Κ.Ο. ) Λιβαδειάς συμμετείχε στους παραπάνω αγώνες με 5 αθλητές & αθλήτριες.
Ο Μίγας Κωνσταντίνος , σε μια εξαιρετική κούρσα , με χρόνο 1’.29 τερμάτισε στην 1η θέση στα 600μ. στην κατηγορία των ΠΠ-Α’ εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του για τους Πανελλήνιους αγώνες στην κατηγορία του.

Ο Κολομτσάς Λουκάς με χρόνο 18’.38 τερμάτισε  στην 3η θέση στα 150μ. στην κατηγορία ΠΠ-Α’ .
Ο Καθάριος Λουκάς με χρόνο 51’.36 τερμάτισε επίσης στην 3η θέση στα 400μ. στην κατηγορία Ανδρών.
Ο Μύθης Ανδρέας αγωνίστηκε επίσης στην κατηγορία Ανδρών , στα 100μ. τερματίζοντας στην 6η θέση με χρόνο 11’.23 ενώ η Μενεγάτου Μαριάννα σε μια άτυχη στιγμή, έκανε άκυρη εκκίνηση με αποτέλεσμα να ακυρωθεί στα 300μ. στην κατηγορία ΠΚ-Α’
Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Στίβου είναι ο Σκαπέτης Δημήτρης και την αποστολή συνόδευσε ο έφορος στίβου Μίγας Ιωάννης.

Το Δ. Σ. του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς

.
Βράβευση των νεαρών αθλητών από τον Πρωταθλητή Ευρώπης κ. Γιώργο Παπαβασιλείου
Μιλάμε μαζί του για τον αθλητισμό, επιμένει πως «το ποδόσφαιρο είναι για το χρήμα, τα παιδιά δεν ασχολούνται σήμερα με το στίβο μιας και δεν έχουν κίνητρα όπως δηλαδή να μπούνε σε σχολές, δεν υπάρχουν χρήματα».
Τέλος, προτρέπει τα παιδιά να κάνουν αθλητισμό και «όποιος αντέχει τις θυσίες … και πρωταθλητισμό!»





/aliartos-spor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ