Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απίστευτες συνομιλίες και τα στησίματα.. στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απίστευτες συνομιλίες και τα  στησίματα.. στο Ελληνικό ποδόσφαιρο..Το... πινγκ πονγκ Μπέου-Μαρινάκη! «Ο Μαρινάκης θέλει να σώσει τον Πανιώνιο» «Να κτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές»; ..Παράγοντας «Μην βάλεις εκείνον διαιτητή, βάλε άλλον...»


Απολαύστε τι στηρίζατε φανατικά και τι αίσχη παρακολουθούσατε μέχρι τώρα μερικοί..


Το... πινγκ πονγκ Μπέου-Μαρινάκη!
Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί επίσης ο διάλογος του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με του ομολόγου του, στον Βόλο Αχιλλέα Μπέο μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη!


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lay-out.gr που έχει τους διαλόγους τονίζει πως η συνομιλία των δύο προέδρων έχει γίνει από το κινητό του αντιπροέδρου της θεσαλλικής ΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλου!

Ο χαρακτηριστικός διάλογος των δύο ανδρών έχει ως εξής:

A(χιλλέας) : Έλα συγχαρητήρια
Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι- έτσι
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: Εντάξει τελείωσε!


Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντας του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό».



Ο Γιώργος Μποροβήλος φέρεται να έχει ζητήσει τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να σωθεί ο Αστέρας, και όπως αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του απάντησε πως «έχει τη λύση».

Στο δικαστικό έγγραφο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την 16.2.2011, ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Γιώργο Μποροβήλο πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης και πρώην διαιτητή, στο υπ' αριθμ. 6946953665 κινητό τηλέφωνο που ανήκει στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας.

Ο Γιώργος θέλει να σωθεί η ομάδα του στις αγωνιστικές που ακολουθούν (με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο) και φαίνεται να έχει ζητήσει την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος - όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Γιώργου - θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί, όπως φαίνεται, να το διευθετήσει.

Ο Αχιλλέας συμφωνεί ότι ο Ηρακλής είναι καλή λύση να πέσει. Ο Γιώργος λέει στον Αχιλλέα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (όπως του είπε ο ίδιος σε συνομιλία τους), έχει την λύση να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα, με το «να μιληθεί κάποιος παίκτης», ενώ αναμένουν και τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα».


«Να κτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές»;
Έναν ακόμα τρόπο για να κερδίζουν το στοίχημα είχαν βρει όσοι εμπλέκονται στο παράνομο στοίχημα. Αυτός ήταν η διακοπή του ματς και μάλιστα ανέφεραν σε διάλογο πως μπορούν αν θέλει να μπουν μέσα και να κτυπήσουν με μπουνιές τον παίκτη!

Ακόμα πιο απολαυστικός είναι ο διάλογος που υπάρχει στο πόρισμα της κυρίας Παπανδρέου με το οποίο ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με κάποιον και στην συνομιλία αναφέρονται τρόποι που ο διαιτητής θα διακόψει το παιχνίδι, προκειμένου όσοι το έχουν παίξει να βγάλουν πολλά λεφτά: «Α: Θέλω να σου κάνω μία ερώτηση. Πέφτει αντικείμενο στο κεφάλι κάποιου, μπαίνει κάποιος και δίνει ένα χαστούκι στον παίκτη.
Β: Ναι.
Α Οτιδήποτε έχει σχέση με βία, τι γίνεται για να πάρω το παιχνίδι στα χαρτιά, πέφτει κάτω ο παίκτης και δεν σηκώνεται;
Β: Πέφτει κάτω και δεν σηκώνεται, πάει στο νοσοκομείο και είναι ο διαιτητής ο απόλυτος κυρίαρχος. Πρέπει να πειστεί ο διαιτητής να μην συνεχίσει το παιχνίδι;
Α: Να κτυπήσουν τον παίκτη με μπουνιές;».

«Μην βάλεις εκείνον, βάλε άλλον...»
Ο ορισμός των διαιτητών δεν έμεινε εκτός των προσπαθειών που έκαναν κάποιοι παράγοντες για να παρέμβουν σε αγώνες. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος για το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού.

Στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου υπάρχει ο παρακάτω διάλογος ο οποίος γίνεται μεταξύ δύο παραγόντων-που δεν έχουν σχέση με αυτές τις δύο ομάδες- και αφορά τον ορισμό του διαιτητή. Πάντα σύμφωνα με το πόρισμα, ο διάλογος αυτός αφορά το ματς της Τούμπας για την 21η αγωνιστική. Ο ένας είναι παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ του κέντρου και ο άλλος είναι κατηγορούμενος παράγοντας.

«Α: Του λέω μη βάλεις τον Σιδηρόπουλο. Είναι ντροπή του λέω, βαλε τον Γιάχο, όχι μου λέει τον Γιάχο. Βαλε τον Παμπορίδη, βαλε κάποιον άλλο αδελφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη.
Α : Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ. Αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη εβδομάδα για σένα».

Για την ιστορία, ο Τριτσώνης ήταν τελικά αυτός που ορίστηκε και στα δύο φετινά ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ