Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πιστοί και την Πέμπτη στο ραντεβού τους οι «Αγανακτισμένοι»




Πιστοί και την Πέμπτη στο ραντεβού τους οι «Αγανακτισμένοι»
«Αγανακτισμένοι» πολίτες συγκεντρώθηκαν και απόψε έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου, στο Σύνταγμα, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική οικονομική πολιτική και κυρίως για τις τελευταίως εξαγγελθείσες φορολογικές ρυθμίσεις.

Εν μέσω συνθημάτων, οι ειρηνικά διαμαρτυρόμενοι διαμηνύουν γι άλλη μια φορά πως δεν προτίθενται να φύγουν από την πλατεία Συντάγματος, αν δεν ληφθούν πίσω τα οικονομικά μέτρα, που επιβάλλονται από το μνημόνιο.

Οι «Αγανακτισμένοι» σημειώνουν ότι στον σχεδιασμό τους προέχει η επόμενη, 5η κατά σειρά, πανευρωπαϊκή συγκέντρωση, που έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή.

Τα μέλη της επιτροπής των «Αγανακτισμένων» διαβουλεύονται για την καλύτερη δυνατή περιφρούρηση των συγκεντρώσεών τους, ώστε να μη επαναληφθούν τα έκτροπα της Τετάρτης, 15 Ιουνίου, όταν στο πλήθος των ειρηνικά συγκεντρωμένων πολιτών, εισχώρησαν ακραία στοιχεία και συγκρούσθηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, προκαλώντας τραυματισμούς και φθορές σε ξενοδοχεία και καταστήματα.

Παράλληλα, με τους «Αγανακτισμένους» ενώθηκαν πυροσβέστες, αστυνομικοί και λιμενικοί , αντιδρώντας Αντιδρώντας στα μέτρα λιτότητας και την οικονομική πολιτική,

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει πορεία από την Παλιά Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ