Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο ΟΑΕΔ στέλνει Ελληνες γιατρούς ως μετανάστες στη Γερμανία


Γερμανικά νοσοκομεία αναζητούν Ελληνες γιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να εργαστούν ή να κάνουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.


Ειδική εκδήλωση για το σκοπό αυτό διοργανώνει ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με...
το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την υπηρεσία EURES της Γερμανίας, για την ενημέρωση πτυχιούχων Ελλήνων ιατρών. 


Η εκδήλωση διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27) από τις10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, με ελέυθερη είσοδο.


Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των κλινικών LVR- Klinik Bedburg -Hau, St. Antonious – Hospital gGmbH Kleve, Klinikum Magdeburg gGmbH, Katholische Hospital VereinigungWeser – Egge gGmbH Brakel, Eduardus – Krankenhaus gGmbH, Köln.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Κατερίνα Φλάκα, συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στο χώρο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη και στο EURES www.eures.europa.eu, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ