Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Θήβα:Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε στο 90

Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο δραστών, 37χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές ο συνεργός του.
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε, από δύο δράστες, την περασμένη Δευτέρα, (12-12-2011), σε κατάστημα «καφέ – εστιατόριο» επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στην περιοχή της Θήβας Βοιωτίας.
Συνελήφθη ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές ο συνεργός του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας. (σχετικό το από 12-12-2011 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας).
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του ενός εκ των δύο δραστών και μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών συνέλαβαν τον 37χρονο στην οικία του, προχθές, (13-12-2011) το μεσημέρι.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε ο δράστης κατά την διάπραξη της ληστείας καθώς επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης πλησίον της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην διάπραξη της ληστείας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 37χρονος είχε αποφυλακισθεί πρόσφατα από τις Δικαστικές Φυλακές Κέρκυρας όπου κρατούνταν για παρόμοια αδικήματα.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων. Επίσης διεξάγονται επιστάμενες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δευτέρου δράστη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
 siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ