Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η Θήβα ανοίγει την αγκαλιά στις γιορτές!!!


alt
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η Θήβα εγκαινιάζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 


Στις 7.00 το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2011, στην κεντρική πλατεία της πόλης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Θηβαίων, του Δημοτικού Ωδείου και της Χορωδίας θα ανάψουν τα λαμπιόνια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και οι πολίτες θα γευτούν γλυκίσματα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που έχουν ετοιμάσει σύλλογοι, φορείς και ζαχαροπλαστεία της περιοχής.


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, από το πρωί στην οδό Πινδάρου ( Άγαλμα Πίνδαρου), τα καταστήματα της οδού διοργανώνουν εορταστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, με Ξωτικά, Ξυλοπόδαρους, Ταχυδακτυλουργούς, Παντομίμα, Φουσκωτά, Κάστρα, το Σιντριβάνι Σοκολάτας, με Κατασκευές και Δραστηριότητες, με Χριστουγεννιάτικα Δέντρα και το καταπληκτικό Ταχυδρομείο του Αϊ- Βασίλη.


Σε περίπτωση βέβαια, που ο καιρός δεν το επιτρέψει, θα ορισθεί νέα ημερομηνία.


Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 11:00 το πρωϊ άλλη μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση περιμένει μικρούς και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία Θήβας…


Χριστουγεννιάτικες Φιγούρες, ξυλοπόδαροι θα εμφανίζονται και θα περιφέρονται στο χώρο της εκδήλωσης, καθώς θα υποδέχονται τον κόσμο και θα εντυπωσιάζουν με τις τεχνικές και τα κόλπα τους παίζοντας με τα παιδιά.


Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα από τον σάκο του και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, η Αλίκη θα σκορπίζει τις μπογιές της και θα κάνει μοναδικά face painting στα παιδιά μεταμορφώνοντας τα πρόσωπά τους με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ τα παιδιά θα συντονίζει στο χορό και το τραγούδι Karaoke με μουσική σε άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα!


Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Σ.Φ.Ε.

 .insterea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ