Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Προεκλογικές σκούπες.......

Μέχρι τις 30 Μαρτίου η υποβολή του Ε9
Click on the slide!

Το παιχνίδι της …σκούπας με το χαλί φαίνεται ότι θα παίξει για μια ακόμη φορά, και τώρα εν όψει εκλογών, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ήδη από χθες το πρωί ξεκίνησαν στο κέντρο της πρωτεύουσας επιχειρήσεις των αστυνομικών για την σύλληψη παρανομών μεταναστών, οι οποίες μάλιστα γίνονται μαζικά, σε συνεργασία και με διμοιρίες των ΜΑΤ.

Μόνο χθες, σε τρείς επιχειρήσεις (πρωί, μετά το μεσημέρι και βράδυ), προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών 940 παράνομοι μετανάστες που βρέθηκαν είτε να κυκλοφορούν στους δρόμους του κέντρου, είτε σε πολυκατοικίες στις οποίες κατοικούν κατά εκατοντάδες μέσα σε άθλιες συνθήκες, γύρω από την πλατεία Βάθη.

Πρόκειται για έναν αριθμό παράνομων μεταναστών που …γεμίζει ένα από τα 30 «Κέντρα Κράτησης» που ανακοίνωσε ότι ιδρύει σε όλη την χώρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα: κανένα από αυτά τα κέντρα όχι μόνο δεν λειτουργεί, αλλά δεν έχει καν βρεθεί ακόμη!!

Έτσι οι 950 συλληφθέντες της Τετάρτης, μαζί με τους άλλους τόσους της Πέμπτης και της Παρασκευής, κ.ο.κ, που συγκεντρώνει η …αστυνομική σκούπα, θα καταλήξουν κάτω από το χαλί!
Όπου χαλί διαβάστε κρατητήρια Αστυνομικών Τμημάτων και άλλων υπηρεσιών!

Ένα Déjà vu των ανάλογων επιχειρήσεων που είχαν εκδηλωθεί επί της προηγούμενης θητείας του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην λεωφόρο Κατεχάκη και είχαν ως αποτέλεσμα να πλημυρίσουν τα κρατητήρια του Αλλοδαπών και των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων του ευρύτερου κέντρου της πόλης από χιλιάδες παράνομους μετανάστες, τους οποίους οι αστυνομικοί αναγκάζονταν να κρατούν και να κοιμίζουν μέχρι και στα γραφεία των αξιωματικών υπηρεσίας!

Και βέβαια φεύγοντας από την Κατεχάκη για το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης άφησε …αμανάτι τους κρατούμενους στα κρατητήρια και τα «Κέντρα Κράτησης» …όνειρο απατηλό!!

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Προεκλογική γαρ η περίοδος και μεγαλύτερη η ανάγκη των πολιτικών να «επιδείξουν έργο», ειδικά όταν οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν οριακά στο νήμα εισόδου στο Κοινοβούλιο…

Οι λαθρομετανάστες κάτω από το χαλί, οι κάτοικοι της Αττικής σε κακό …χάλι και τα κέντρα κράτησης και οι άλλες απαραίτητες πολιτικές για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης σε δημόσια διαβούλευση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ