Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πριν πεθάνει ζήτησε την τιμωρία των βιαστών της (video)

Σοκάρει το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η Tetyana Surovitska μητέρα της 18χρονης Oksana Makar
η οποία είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ανδρών με τους οποίος αφού κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, βιάστηκε κατά συρροή.

Τα δύο ανθρωπόμορφα κτήνη μετά τους βιασμούς μετέφεραν την κοπέλα σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε λάκκο και αφού την περιέλουσαν με βενζίνη, της έβαλαν φωτιά.

Μετά από αρκετές νοσηλείας το άτυχο κορίτσι τελικά δεν κατάφερε να επιζήσει από τα πολλαπλά τραύματα και πέθανε σήμερα το πρωί από πνευμονική αιμορραγία σε νοσοκομείο της πόλης Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία.

Η 18χρονη λίγες μέρες πριν πεθάνει ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. «Θα πρέπει να τους κόψουν τους όρχεις και να τους πετάξουν στα σκυλιά», λέει η Oksana στην ολιγόλεπτη αφήγησή της και στη συνέχεια σταματάει ξεσπώντας σε λυγμούς, λέγοντας πως «δεν μπορεί να συνεχίσει».

Στο βίντεο απεικονίζεται η Oksana σε κρεβάτι νοσοκομείου. Οι γιατροί όλες αυτές τις μέρες έδιναν τιτάνια μάχη να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της από τον αστράγαλο και κάτω γιατί το κορίτσι.

Τιμωρία ζητούν οι Ουκρανοί
Στην Ουκρανία οι πολίτες τα βάζουν με τις Αρχές και κάνουν λόγο για προνομιακή μεταχείριση των δραστών λόγω του ότι οι πατεράδες τους είναι πρώην αξιωματούχοι.

Οι δύο βασικοί ύποπτοι δεν συνελήφθησαν αρχικά ά παρά την καταγγελία της κοπέλας στην Αστυνομία και ενώ όταν οδηγήθηκαν στο τμήμα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Συγκεκριμένα ο Maxim Prisyjnikov, 23 ετών, είναι γιος του τοπικού περιφερειάρχη ενώ ο πατέρας του 21χρονου Artyon Pogosyan εκτελεί χρέη τοπικού εισαγγελέα στην πόλη Mykolayiv.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ