Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Έρχεται» ο νέος κόουτς της ΑΕΚ!


Καινούριο προπονητή αναμένεται να έχει σήμερα η ΑΕΚ σύμφωνα με όσο υποστηρίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Μετά το ναυάγιο με τον  Σέρζιο Κονσεϊσάο,  οι επιλογές που υπάρχουν είναι τέσσερις: Λίνεν, Σουμ, Χάβος και Αναστασίου. Οι άνθρωποι  της ΑΕΚ δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στην περίπτωση του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επέλεξε χθες να αφήσει τελευταίο χρονικά το ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Εβαλντ Λίνεν και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησαν μέχρι μετά τα μεσάνυχτα και στην κουβέντα συμμετείχε τηλεφωνικά και ο Γερμανός τεχνικός. Ο Λίνεν είχε απασχολήσει και τις προηγούμενες ημέρες τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για συμβόλαιο κοντά στις 100.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, συν μπόνους.

Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσε  και το θέμα των συνεργατών  του Λίνεν, ο οποίος θέλει  για βοηθό του τον Γιώτη  Σταματόπουλο, με τον οποίο είχε  συνεργαστεί και στον Πανιώνιο.

Ο Λίνεν δεν θεωρεί πως το παιχνίδι είναι χαμένο πριν αρχίσει. Εχει ήδη παρακολουθήσει παιχνίδια της ΑΕΚ μέσω dvd, θεωρεί ότι το υλικό της ομάδας είναι καλό και πιστεύει πως σε περίπτωση που τελικά αναλάβει θα τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ