Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Μύρισε χειμώνα ο καιρός, αφού και σήμερα Τετάρτη θα συνεχιστεί το κύμα κακοκαιρίας, με τοπικές βροχές στα δυτικά κεντρικά και νότια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, ενώ φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα και δε θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι επίσης συννεφιασμένος και βροχερός. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και κυρίως σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχής το βράδυ. Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι επίσης βροχερός. Συγκεκριμένα στα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ