Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Συννεφιασμένος και άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα

Συννεφιασμένος και άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Τρίτη, αφού οι νεφώσεις θα αυξηθούν και κατά τόπους θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις, ωστόσο η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά παραθαλάσσια θα φτάνει μέχρι 30 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική και κεντρική Μακεδονία βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα ορεινά.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα Δωδεκάνησα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ