Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Συννεφιασμένη Κυριακή - Αραιές νεφώσεις με υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Συννεφιασμένη Κυριακή - Αραιές νεφώσεις με υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Συννεφιασμένη θα είναι η μέρα, σήμερα Κυριακή, αφού ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος αλλά από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 ως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , ενώ από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 17 ως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος , ενώ από το βράδυ στα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 27 και στην Κρήτη τοπικά έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ