Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πρόσληψη 77 ατόμων στα νοσοκομεία Θεσσαλίας -Στ. Ελλάδας

Πρόσληψη 77 ατόμων στα νοσοκομεία Θεσσαλίας -Στ. Ελλάδας


Εβδομήντα θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού θα καλυφτούν σύντομα στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας .
Πρόκειται για ένα μέρος από τις συνολικά 777 προσλήψεις οι οποίες εκκρεμούν για μεγάλο διάστημα καθώς η καθυστέρηση στην έκδοση των σχετικών προκηρύξεων οφειλόταν στο ότι παρέμεναν ακέφαλες οι υγειονομικές περιφέρειες. Τώρα, μετά την ορκωμοσία των νέων διοικητών, θα ανάψει το πράσινο φως για την πρόσληψη του προσωπικού.
Όσοι προσληφθούν θα εργαστούν στα νοσοκομεία με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οκτώ μηνών. Ειδικότερα, 220 άτομα θα προσληφθούν ως νοσηλευτικό προσωπικό και άλλοι 110 νοσηλευτές θα καλύψουν τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Επιπλέον 220 θέσεις θα αφορούν παραϊατρικό προσωπικό και 227 προσωπικό λοιπών καθηκόντων. 
Η κατανομή του νέου προσωπικού στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες έχει ως εξής: στην 1η ΥΠΕ θα προσληφθούν 200 άτομα, στη 2η 150, στην 3η 70, στην 4η 70, στην 5η (Θεσσαλία-Στερεά) 70, στην 6η 150 και στην 7η ΥΠΕ 67. 
Οι θέσεις παραϊατρικού προσωπικού θα καλυφθούν από ειδικότητες όπως: ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΔΕ Παρασκευαστών, ΔΕ Βοηθών Φαρμακείων, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΤΕ Τεχνολογικών Ιατρικών Εργαστηρίων, Χειριστών Εμφανιστών ΔΕ, επισκεπτών/τριών Υγείας ΤΕ κ.ά. 
Οι τίτλοι σπουδών που απαιτούνται για την ειδικότητα Νοσηλευτικής ΠΕ θα είναι πτυχίο ή δίπλωμα Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ