Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Σταδιακή βελτίωση του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας

Σταδιακή βελτίωση του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας

Βελτιώνεται από σήμερα Παρασκευή ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας,ωστόσο θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου
Στην Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα σημειώσει επίσης βελτίωση. Συγκεκριμένα στη Θράκη θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ορατότητα, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα γίνει αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στις Σποράδες, την Εύβοια και τη νότια Πελοπόννησο όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στην Κρήτη. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού προβλέπεται από το απόγευμα, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη βόρεια Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ