Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας ..



Σκασμένος και ιδιαίτερα στεναχωρημένος μετά το βαρή 5-0 από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο αμυντικός των πράσινων της Βοιωτίας σε συνομιλία που είχαμε μαζί του.

 Μη έχοντας όρεξη για αστεία και με ύφος που αποτύπωνε την κατάσταση που επικτατεί αυτή την στιγμή στην ομάδα μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό, ο Μανώλης Νικολακάκης δήλωσε αποκλειστικά στο Skygoal.gr πως με την εμφάνιση που έκαναν την Κυριακή αδίκησαν τους εαυτούς τους ενώ ταυτόχρονα στεναχώρησαν και τους φιλάθλους τους.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε ο νεαρός αμυντικός του Λεβαδειακού:

Είχαμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αν και άποψη μου είναι πως δεν έπρεπε να είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις. Σίγουρα δεν κάναμε καθόλου καλή εμφάνιση, αν και μέχρι το 75' λεπτό το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι πάθαμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και όπως είναι λογικό στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας και τους οφείλουμε ένα τεράστιο συγνώμη. Μπορεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να έχει λειτουργήσει αρνητικά σε εμάς τους ποδοσφαιριστές, όμως η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα θα βοηθήσει ώστε ήρεμα να δούμε τα λάθη μας και να ανασυνταχθούμε κάνοντας μια νέα αρχή. Ακολουθεί σε δύο βδομάδες ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη που και αυτός έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα, όμως έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Skygoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ