Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Έκλεψαν μετασχηματιστή και μεταλλικά αντικείμενα στο Κάστρο Βοιωτίας


Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, για κλοπή μονωτικών τμημάτων μετασχηματιστή της Δ.Ε.Δ.Η.Ε. Θηβών

Κατασχέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα βάρους (150) κιλών περίπου, ένα μεγάλο ψαλίδι κοπής μετάλλων, κ.α.

Συνελήφθησαν, χθες (05-01-2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 40, 21 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε., στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ημεδαποί, όπου βρέθηκαν στο πίσω κάθισμα αυτού μεταλλικά αντικείμενα και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, λίγη ώρα πριν, είχαν μεταβεί σε αρδευτικό σύστημα γεωτρήσεων στην ανωτέρω περιοχή και είχαν αφαιρέσει από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Δ.Η.Ε. Θηβών, τα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποτελούν μονωτικά τμήματα αυτού.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

    Μεταλλικά αντικείμενα, βάρους εκατόν πενήντα (150) κιλών περίπου,
    Ένα (1) μεγάλο ψαλίδι κοπής μετάλλων και
    Ένα (1) ζευγάρι γάντια

Επίσης, το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, ενώ τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της εταιρίας.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών, στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ