Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Τραγικές διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα των ναρκωτικών στη Θήβα-Δυο νέες συλλήψεις


Συνελήφθησαν, χθες (05-01-2014) το μεσημέρι και σήμερα (06-01-2014) το πρωί στη Θήβα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 38 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ο 23χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (0,7) του γραμμαρίου.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ο 38χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (0,9) του γραμμαρίου.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ