Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Έκλεψε σπίτι στη Λιβαδειά και συνελήφθη με τα κλεμμένα

Συνελήφθη άμεσα 19χρονος ημεδαπός ROMA , από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βοιωτίας, μετά από κλοπή που διέπραξε σε οικία στη Λιβαδειά

Συνελήφθη άμεσα, χθες (21-02-2014) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 19χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από οικία.

Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 19χρονος εισήλθε σε οικία, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, στη Λιβαδειά και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 54χρονο στο Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, ενήργησαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο 19χρονος και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Ο 19χρονος αναγνωρίστηκε από τον παθόντα ως ο δράστης της σε βάρος του κλοπής, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχε λίγο νωρίτερα αφαιρέσει από την οικία και αποδόθηκε στον 54χρονο.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα ο δηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ