Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Λεβαδειακός είχε τη λάμψη!





Φοβεροί οι Βοιωτοί στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν 2-0, ο Αστέρας έμεινε με 10 μείωσε και απείλησε με ισοφάριση, αλλά ο Μιλιοσάβλεφ έκανε το 3-1 στο 81` δίνοντας την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του!


Ο Λεβαδειακός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μισάωρο και προηγήθηκε στο 37` με 2-0 (είχε ανοίξει το σκορ ο Κονέ) από το πέναλτι του Μάντζιου, ενώ ο Αστέρας έμεινε και με 10 λόγω της αποβολής του Κυριακόπουλου. Οι Αρκάδες μείωσαν με τον Ντε Μπλάσις στις καθυστερήσεις και παρότι με 10 άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα ρίσκα που πήρε ο Βεργέτης σφράγισε τη νίκη με τον Μιλιοσάβλεφ στο 83`. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 30 βαθμούς και αναπνέουν καλύτερα, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε 5ος.

Φορτσάτος!

Η υπεροχή των γηπεδούχων από το ξεκίνημα καρποφόρησε νωρίς, καθώς μόλις στο 7` ο Κονέ με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0! Οι Βοιωτοί είχαν πάρει τα πάνω τους με το γκολ και απείλησαν δις με τον Μάντζιο (16`, 17`), ενώ στο 23` ο Μιλιοσάβλεφ δεν μπόρεσε να βάλει την προβολή στη σέντρα του Ορτέγκα. Μέσα σ` όλα, ο Βεργέτης έκανε αναγκαστική αλλαγή τον Ουσέρο με τον Κουρμπέλη, με τους γηπεδούχους να αγγίζουν το 2-0 στο 28` με τον Μπαντή να νικάει τον Κονέ.

Εν τέλει, το κομβικό σημείο του ματς ήταν στο 37`. Ο Ορτέγκα μπήκε στην περιοχή από αριστερά, ο Κυριακόπουλος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και κόκκινη στον παίκτη του Αστέρα. Ο Μάντζιος ευστόχησε και έκανε το 2-0, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 αναπτερώνοντας τις ελπίδες των Αρκάδων, παρά το αριθμητικό μεινέκτημα.

Πήγε για την ανατροπή, αλλά...

Ο Κοντοές είχε περάσει αντί του Καράσκο στη φάση της αποβολής του Κυριακόπουλου και ο Αστέρας στο β` μέρος μπήκε σαν έπαιζε 11 εναντίον 11! Στο 55` η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Εντό, μετά από την απόκρουση της άμυνας του Λεβαδειακού, αλλά το σουτ του έδιωξε ο Στρατηλάτης, κρατώντας το 2-1, ενώ στο 59` ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μουνάφο και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι!

Ο Λεβαδειακός στο 65` έφτασε κοντά στο 3-1 με τον Πετράτσι να πιάνει το σουτ από μακρινή απόσταση και την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 71` ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Μουλόπουλου στον Μουνάφο. Ο Βεργέτης ρίσκαρε περνώντας και τον Βάλντο, με τον Αστέρα να παίζει με τρεις στην άμυνα πλέον.

Οι Βοιωτοί βρήκαν χώρους και στο 82` ο Μιλιοσάβλεφ πήρε την κάθετη του Καπό και πλάσαρε στο 82` για το 3-1 τελειώνοντας το ματς! Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τον Λεβαδειακό να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ