Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκινάει το Γαϊτανάκι Λιβαδειάς

Ο Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς «Το Γαϊτανάκι» σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων με γενικό τίτλο «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2014» με στόχο τη διάσωση των εθίμων και παραδόσεων του τόπου μας και τη δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος στην πόλη για να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας απασχολούν.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2014»:

     Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, θα παρουσιαστούν χοροί από το Σύλλογο Γυναικών Τιθορέας, τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Αλιάρτου, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς, το Σύλλογο Κρητών Βοιωτίας και τον Χορευτικό Όμιλο ΕΛ-ΠΑ-ΧΟ, το Σύλλογο Ποντίων «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», το  Μορφωτικό Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς  και τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς.

    Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ., στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς οι μαθήτριες και οι μαθητές των σχολείων Α’βαθμιας εκπαίδευσης της πόλης θα πλέξουν το γαϊτανάκι.
     Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς θα ακολουθήσει πάρτι και παιχνίδια από τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς και προσωποζωγραφιές από  το Εικαστικό Εργαστήρι της κας Μαρίας Ανδριτσοπούλου.

    Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε γύρω από τις φωτιές που θα ανάψουν:
•    την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς στη συνοικία Ζαγαρά Λιβαδειάς.
•    την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, ο Σύλλογος Μικρασιατών Βοιωτίας στην πλατεία Συνοικισμού Λιβαδειάς.

    Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, αποκριάτικη εκδήλωση από τον Σύλλογο Γυναικών Ζαγαρά στο κτήριο του συλλόγου.

    Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, στο εξοχικό κέντρο «ΓΙΟΥΛΑΣ» θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός ΜΑΣΚΕ και μη του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς «Το Γαϊτανάκι», ώρα προσέλευσης 20:00

    Κυριακή 2 Μαρτίου 2014, πραγματοποίηση παρέλασης αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, στους κεντρικούς δρόμους της Λιβαδειάς, ώρα έναρξης 16:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ