Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Συλλήψεις σε Βοιωτία και Εύβοια για κατοχή και πώληση ναρκωτικών

Συστηματικές αστυνομικές έρευνες πραγματοποιούνται καθημερινά, σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, συνελήφθησαν σε Εύβοια και Βοιωτία συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για προμήθεια, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κ.α.

Συστηματικές αστυνομικές έρευνες πραγματοποιούνται καθημερινά, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, συνελήφθησαν χθες (13-05-2014) πρωινές και μεσημβρινές ώρες, σε Εύβοια και Βοιωτία, συνολικά τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 44, 39, 26 και 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για προμήθεια, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν χθες το πρωί αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του 44χρονου, στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    δεκαέξι (16) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους (10,3) γραμμαρίων,
    δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (10,5) γραμμαρίων,
    μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα κοκαΐνης και
    μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, με ενσωματωμένη κάρτα sim.

Στην δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από έλεγχο που διενήργησαν χθες το μεσημέρι στον 26χρονο, σε περιοχή της Λιβαδειάς, βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (17,3) γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, επίσης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διενεργήθηκε έλεγχος χθες το μεσημέρι στον 39χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους (10,2) γραμμαρίων.

Τέλος στην τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το πρωί στον 29χρονο, από αστυνομικούς της Γ’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, σε περιοχή της Χαλκίδας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ