Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Το Ε.Κ.Λιβαδειάς καταγγέλει τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας »

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

                   ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΕΥΚΗΣ  ΝΥΧΤΑΣ»
    
     Το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταγγέλλει την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας » το Σάββατο το βράδυ  31 Οκτώβρη 2015 στην πόλη της  Λιβαδειάς , με τις πλάτες  του Δήμου, κάτι που είναι απέναντι τόσο στα συμφέροντα των εργαζομένων, όσο και των μικρομεσαίων καταστηματαρχών.
Τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες ευνοούν τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές αλυσίδες  και ανοίγουν το παραθυράκι για την περαιτέρω καταστρατήγηση των εναπομεινάντων εργασιακών δικαιωμάτων από την εφαρμογή των μνημονίων ,τόσο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις όσο και από τη σημερινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς επίσης οδηγούν στο κλείσιμο τα μικρά καταστήματα και στην ανεργία τους εργαζόμενους σ’ αυτά.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην προσέλθουν στην εργασία τους το Σάββατο το βράδυ και όποιος απειληθεί για την μη προσέλευσή του από τον εργοδότη του, ο εργοδότης του θα βρει απέναντί του το εργατικό κίνημα και την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα,  συνδικαλιστικά  ,  νομικά και κοινωνικά.
Απαιτούμε:
-    Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους
-    Η Κυριακή υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα , όλο το χρόνο
-    8ωρο, 5νθήμερο  για  όλους τους εργαζόμενους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει το Σάββατο 31 Οκτώβρη στον πεζόδρομο Λιβαδειάς 8.30΄το βράδυ.
 
                           
                                                                              Το  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ