Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Συγκέντρωση - διαμαρτυρία καταδίκης της Χρυσής Αυγής στη Θήβα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης και τιμής του αγώνα του ελληνικού λαού απέναντι στο φασισμό, o ναζί βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευάγγελλος Καρακώστας «μόλυνε» με την παρουσία του την πόλη της Θήβας, μετά από επίσημη πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής.

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους της περιοχής την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση μελών της συνοδείας του ναζί βουλευτή, οι οποίοι επιτέθηκαν πισώπλατα σε Θηβαίο συναγωνιστή το μεσημέρι της 28 Οκτώβρη στον πεζόδρομο της Θήβας. Ο ίδιος στοχοποιήθηκε γιατί συμμετείχε σε διαμαρτυρία ενάντια στην παρουσία του απογόνου του Χίτλερ στις εκδηλώσεις της 28η Οκτώβρη.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την κίνηση της Δημοτικής Αρχής να καλέσει επίσημα τον εκπρόσωπο της φασιστικής οργάνωσης στις εκδηλώσεις της επετείου.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως οι πρακτικές τραμπουκισμών και τρομοκράτησης δεν θα περάσουν.

Ο εργατόκοσμος της Θήβας έχει γνώση από δαύτους. Είναι δηλωμένοι απόγονοι του Χίτλερ και των γερμανοτσολιάδων και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Να μη βρουν χώρο να σταθούν ούτε σε χώρους δουλειάς, ούτε στις γειτονιές, πουθενά.

Καλούμε τους εργάτες, τους άνεργους, τους νέους, κάθε μαζικό φορέα και σύλλογο, τα σωματεία να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν κάθε γνήσια λαϊκή αντίδραση.

Καλούμε όλο το λαό της Θήβας σε μαζική συγκέντρωση - διαμαρτυρία καταδίκης της εγκληματικής - φασιστικής Χρυσής Αυγής την Πέμπτη 29 Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία της πόλης μας στις 7:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ