Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Συμμετοχή της ΟΕΒΕ Θήβας στην απεργία της 12ης Νοεμβρίου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετα και από τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις με την ψήφιση των απαράδεκτων μέτρων από την κυβέρνηση είναι σαφές ότι η οικονομία θα βυθιστεί σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και ο λαός μας θα υποστεί μεγαλύτερη φτωχοποποίηση.

Η πολιτική της παράλογης υπερφορολόγησης, των υπέρογκων χαρατσιών, των μειώσεων των εισοδημάτων θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση κάτω από τον μανδύα των διαφημιζόμενων μεταρρυθμίσεων/απορρυθμίσεων της αγοράς και θα οδηγήσει μαθηματικά στην εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων  και των αυτοαπασχολούμενων που απέμειναν από την εξάχρονη κρίση. Το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πλήγμα στο σύνολο της παραγωγικής, μεταποιητικής, εμπορικής και τουριστικής βάσης της χώρας με σημαντική επιδείνωση στα οικονομικά μεγέθη και στη δυνατότητα επιβίωσής μας. Είναι απαραίτητο να αντιδράσουμε ξεκινώντας από τη αυριανή κινητοποίηση.

Το Δ/Σ της ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ μετα από Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της ΟΕΒΕ στην απεργία της 12ης Νοεμβρίου με:

1)    Συμμετοχή μελών του Δ/Σ στην συγκέντρωση της ΓΣΕΒΕΕ το πρωί της Πέμπτης στην Αθήνα.

2)    Επίδοση ψηφίσματος στην Διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ για να προωθηθεί στον Πρωθυπουργό.

Καλούμε τα μέλη της ΟΕΒΕ Θήβας σε συμμετοχή στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ   ενάντια στα μέτρα λιτότητας και φτωχοποίησης του μικρομεσαίου επαγγελματία.


                         ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΧΑΡΑΤΣΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                        ΧΡΗΣΤΟΥ  ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ