Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Φύλαξη 365 ημέρες το χρόνο στα Αντλιοστάσια της Κωπαΐδας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Π. Ε. Βοιωτίας από την Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου έργου των υποδομών άρδευσης της Κωπαΐδας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο κ. Αβαρκιώτης Β. Δ/ντής Δ/νσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, ο κ. Τζήμητρας Δ. Δ/ντής ΔΕΔΔΗΕ  Λιβαδειάς, ο κ.Αθανασιάδης Γ. Δ/ντής ΔΕΔΔΗΕ Θήβας, ο κ. Τσούτσας Γ. Τομεάρχης Δικτύου περιοχής Λιβαδειάς, κ.Τραμπάκουλος Κ. Εκπρόσωπος HELLENIC CENTER OF SECURITY, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Βοιωτίας.

«Στο έργο αυτό δημιουργήθηκαν  οι βασικοί πυλώνες ασφάλειας των εγκαταστάσεων όλων των αντλιοστασίων που μεταφέρουν νερό για την άρδευση της Κωπαίδας, τόσο από την Υλίκη (Μπούκα) όσο και από τον Μόρνο (Δίστομο) αλλά και τα άλλα αντλιοστάσια του Κηφισού (σύνολο 39 αντλιοστάσια), οι οποίοι συνίστανται στα εξής:

Α          Πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση των εξειδικευμένων τεχνολογικών και ηλεκτρονικών μέσων και υλικών, για την έγκαιρη αναγνώριση απειλών, την αποτροπή καταστάσεων και γεγονότων που έχουν ως σκοπό να βλάψουν  τις  εγκαταστάσεις  και τις υποδομές των αντλιοστασίων της Κωπαΐδας (κάμερες, συναγερμοί, περιπολίες).

Β.         Υλοποιήθηκε η αδιάλειπτη λειτουργία ενός  οργανωμένου επιχειρησιακού οργάνου (Κέντρο Λήψεως Σημάτων και Εικόνας), το οποίο σε 24 ωρη βάση πληροφορεί  σε πραγματικό χρόνο, γνωρίζει  τις  συνθήκες των προστατευόμενων χώρων και  αντιδρά αποτελεσματικά με την άμεση, έγκυρη και  έγκαιρη ειδοποίηση των εμπλεκομένων με την ασφάλεια των υπόψη χώρων.

Γ          Συστάθηκε  ομάδα με σκοπό την έγκαιρη  πρόληψη και διαχείριση των κινδύνων, την αντιμετώπιση ενδεχόμενων φυσικών απειλών, όπως η κλοπή και απάτη.

Φύλαξη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο στα Αντλιοστάσια του Οργανισμού Κωπαΐδας» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ