Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Αναζητούνται μαθητές ...ιδιοφυΐες από το Ανατόλια σε ολόκληρη την Ελλάδα



    Μικρές ιδιοφυΐες αναζητούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα!
    Εως τις 21 Ιανουαρίου οι μαθητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα του Κέντρου για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά/CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τις εξετάσεις ανάδειξης ταλέντου, που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 31 Ιανουαρίου 2016.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες από... Β΄ δημοτικού έως και Γ΄ γυμνασίου.

Το CTY του διεθνούς φήμης πανεπιστημίου Johns Hopkins ιδρύθηκε το 1979, με στόχο να αναδείξει χαρισματικούς μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο και να υποστηρίξει την εξέλιξή τους με μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες δυνατότητές τους.

Μέσα από τη συνεργασία του πανεπιστημίου Johns Hopkins με το Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», το CTY Greece ξεκίνησε το 2013 τη λειτουργία του στην Ελλάδα. Από τότε έως το 2015 περισσότεροι από 3.000 μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στις εξετάσεις ανάδειξης ταλέντου, σε 14 πόλεις, που δίνουν πρόσβαση στα προγράμματα του κέντρου.

Για τη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις και πληροφορίες για τα προγράμματα, τις ημερομηνίες των εξετάσεων και τα τεστ αξιολόγησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου http://www.cty-greece.gr/el. Επίσης μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2310332625 και 2310398253.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ