Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Μια εικόνα χίλιες λέξεις



Η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» είναι λίγη για να περιγράψει κανείς την εγκατάλειψη του Νεοχωρίου,απο τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.
Η θλίψη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν συγκρίνει κανείς τις εικόνες με γειτονικά χωριά!!!

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε οτι δεν αναφερθήκαμε σε προθέσεις,ο Πρόεδρος της ΤΚ μπορεί να έχει τις καλύτερες, αλλά σε γεγονότα.

Γεγονότα τα οποία επιβεβαιώνονται από τις εικόνες(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς όχι μόνο επιβεβαιώνει αλλά και επαυξάνει ο κ. Πρόεδρος ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει χαρακτηριστικά στην απάντηση του στο σχετικό δημοσίευμα: "Τελειώνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω ότι τα προβλήματα του χωριού δεν είναι μόνο δύο σπασμένες λάμπες ή ένα σπασμένο τζάμι ή ένα σπασμένο καλάθι ή οι λακούβες, που έγιναν για την αποκατάσταση προβλημάτων διαρροής νερού από το δίκτυο ύδρευσης, αλλά πολλά περισσότερα".
Έτσι λοιπόν το ποιος πρέπει να προσέχει θα το κρίνουν οι αναγνώστες και πολύ περισσότερο οι κάτοικοι του Νεοχωρίου.
 Σίγουρα τα προβλήματα του Νεοχωρίου δεν αρχίζουν και ούτε τελειώνουν σε μια λακούβα ή μια σπασμένη λάμπα. Θα μπορούσατε όμως αυτοβούλως να ενεργήσετε για την επίλυσή τους δείχνοντας το πόσο ενεργά ασχολείστε με το χωριό.

Κύριε Πρόεδρε,απο την απάντησή σας που λάβαμε  την 22.3.2016 σχηματίσαμε  την εντύπωση ότι θεωρείτε τον εαυτό σας ένα επιτυχημένο Πρόεδρο.
Λύσατε του θέμα του νερού όπως λέτε,δηλαδή μπορούμε να συμπεράνουμε  ότι δε θα έχουμε έλλειψη νερού όπως είχαμε το καλοκαίρι του 2015.
Να σας θυμήσουμε  κ.Πρόεδρε ότι στις 14-15 Αυγούστου ημέρα που γιορτάζει το χωριό μας, δεν είχαμε νερό και ο κόσμος πήγαινε στα γειτονικά  χωριά, σε συγγενείς και φίλους να κάνουν ένα μπάνιο.
Οσον αφορά τα επιχειρησιακά και τεχνικά προγράμματα θα...έχουν ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι του Δήμου.
Αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι σημαντικό φροντίστε να διορθώσετε αυτά τα λίγα που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Το αυστηρό ύφος της επιστολή σας, δείχνει ότι η δημοσίευση αυτής της αθλιότητας που επικρατεί στο Νεοχώρι,  σας θύμωσε,να μάθετε να δέχεστε την κριτική και να είστε βέβαιος ότι για ότι δήποτε καλό που κάνετε θα το επευφημήσουμε και θα το επικροτήσουμε.
Μην ξεχνάτε οι δημότες πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ για την καθαριότητα και το φωτισμό.
Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.




ΥΓ. Και για να σας διευκολύνουμε  κ.Πρόεδρε, το να κοπούν τα χορτάρια από την παιδική χαρά του σχολείου, που αντί να την χρησιμοποιούν τα "παιδάκια" του χωριού κάνουν τραμπάλα τα... ζουζούνια της φύσης δεν είναι ανάγκη να ενταχθεί το έργο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2015-2019, ούτε να γίνουν... εξαγγελίες από την κυβέρνηση για το νέο... ΕΣΠΑ, μπορεί να γίνει και πιο εύκολα, αρκεί να υπάρχει διάθεση.


24 σχόλια:

  1. Εαν υπάρχει έστω και ένας δημότης που να εκτιμά οτι ασχολείται η Δημοτική αρχή με το νεοχώρι ας βγέι να το δηλώσει.
    Α ρκετά μας δουλέψατε κύριοι. Εαν δεν μπορείτε σπιτάκια σας γρήγορα.
    Παρατράβηξε το αστειάκι με την πάρτυ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος έχει σοβαρότερα προβλήματα απο να ασχολείτε με τα τοπικά διαμερίσματα του και εργάζετε για την λύση τους (λέμε τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγγαρεια κανει ο ανθρωπος παρτε το χαμπαρι

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝΝΟΕΙΣ;
      Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Η Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

      Διαγραφή
  3. Φοβάμαι η έλλειψη οποιασδήποτε ευαισθησίας είναι το χαρακτηριστικό του πλειουψηφούντος Δημ. Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΡΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατι δεν παει καλα δημαρχε δεν το καταλαβες;ειστε θεμα συζ.ηιτησις σε ολα τα καφενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περμησσε ειναι δυσκολο να είσαι και πικραμένος πολιτικά και ανεξάρτητος δημοσιογράφος. Απλά βγαζεις την πίκρα σου και λες ψέματα. Αποδείξεις;
    1. Η παιδική Χαρά που δείχνεις ειναι αυτη που εχει το χωριο ή ειναι ενα ξεχασμένο όργανο που δεν το χρησιμοποιεί κανένας;;
    2. Περισυ τον αυγουστο που κόπηκε το νερο λογω βλάβης του μοτέρ (φαντάζομαι οτι δε θα κατηγορησεις τον δημο γι αυτο) ο πρόεδρος και ο δήμαρχος αδιαφόρησαν ή επι 24 ωρες με τους τεχνικούς ηταν εκει και αντικατέστησαν το μοτέρ,ενω οι υδροφόρες κουβαλουσαν νερο στο χωριο;;;
    3. Το γεγονος οτι επικεντρωνεσαι στο σχολείο ειναι απο ενδιαφέρον για το χώρο ή επειδή ξέρεις οτι συντομα θα υπάρξουν παρεμβάσεις και λειτουργεις προβοκατορικα;;
    4. Τα κίνητρα σου για οτι γράφεις ειναι το ενδιαφέρον σου για το χωριο ή προσωπικές πίκρες;;;
    5. Αν θες να είσαι και δημοσιογράφος και να σε υπολογίζουμε ως τέτοιο τότε να μάθεις να σέβεσαι τον αντίπαλο και να μην βγαζεις τα προσωπικά σου προβληματα πανω του.
    6. Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να έδειχναν το ενδιαφέρον που δείχνει ο αποστολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εμπεριστατωμένη απάντηση. Μπράβο δήμαρχε ωχ συντάκτη ήθελα να έλεγα

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ? ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ?

      Διαγραφή
    3. Ας μιλησει αυτος

      Διαγραφή
  7. Α ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ? ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που έγινε κανόνας πλέον είναι τα συνεχή λάθη της διοίκησης του δήμου
    Μάλλον τα παθήματα δεν έδωσαν μαθήματα.
    Ανασκουμπωθήτε κύριοι άρχοντες γιατί η κατηφόρα είναι ενώπιόν σας.
    Δείτε τα κακώς κείμενα και εαν σας επιτρέψει ο υπερφίαλος εγωισμός σας δώστε λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρχισε η λάσπη βλέπω.χάθηκε η ψυχραιμία πλέον.άντε ένα λάθος ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πλέον δεν έχουμε καμία αμφιβολία!Προφανώς ο δήμαρχος ευρισκόμενος σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν μπόρεσε να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ σε ότι δημοσιεύθηκε, σκέφτηκε να χειριστεί το θέμα …λίγο διαφορετικά, …ελπίζοντας ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις Έτσι τα ζύγισε στο μυαλό του έτσι και έκανε!Στο δήμο Αλιάρτου Θεσπιών δεν μπορούν να κλείσουν …ούτε τις λακκούβες και ο δήμαρχος γράφει …διασκεδαστικές εκθέσεις προφανώς για να καλύψει την τυχόν αμηχανία του -ανυπαρξία του στο δήμο Πότε επιτέλους θα αναλάβετε τις ευθύνες?Ζητείται υπεύθυνος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωχ ωχ ωχ. Υπεύθυνος ε; μπααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προφανές Συμπέρασμα : Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΘΈΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1 ]ΠΕΡΜΙΣΣΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΛΟ. Ε! ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.2] ΕΘΙΞΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΕΡΓΙΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΓΡΑΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΤΙΡΗΣΗ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημαρχε τι εγινε; Τωρα γραφουμε και σχολιαζουμε και καλα σαν ανωνυμος; Την παροιμια με την εκδιδομενη που ηθελε να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνε την ξερεις φανταζομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.ΟΙ ΣΠΑΣΜΕΝΣΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΟΛΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΡΜΙΣΣΕ.ΘΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΟΩ. ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Π.Χ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ.ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΤΗΡΙΣΗ; ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ. ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΥΣΗΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Η' ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ( ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ )ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ !!ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΟ ''ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ'' ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ !!!....ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ