Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Τι Δώρο έκανε ο Άη-Βασίλης στο Λεοντάρι-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Στιγμές χαράς και ενθουσιασμού κυριάρχησαν το Σάββατο 17-12-2016,στο Λεοντάρι, κατά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην πλατεία.
Την πρωτοβουλία είχε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων, που σε συνεργασία με την Ενορία, την τοπική Εφ. ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ και με χορηγό τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων, χάρισαν στους μαθητές του Λεονταρίου που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Θεσπιέων, αλλά και σε όσα παιδιά ήταν εκεί μια υπέροχη βραδιά.
 Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του χωριού και πηγαίνοντας προς την πλατεία στόλιζαν τα δένδρα που ήταν στο δρόμο. Παράλληλα μπήκαν και είπαν τα κάλαντα, σε όλα τα μαγαζιά του χωριού. Σε κάποια στροφή εμφανίστηκε ο Άη-Βασίλης με το βαρύ σακούλι του, που όπως αποδείχτηκε έκρυβε πολλές εκπλήξεις.
Όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί ο Άη-Βασίλης δεν είναι ψηλός, η απάντηση όμως δόθηκε από το Δήμαρχο στην πλατεία, όταν μιλώντας στα παιδιά, αφού του είπαν τα κάλαντα,  είπε ότι ο Δήμος έχει προγραμματίσει για φέτος στο Λεοντάρι, να αναμορφώσει την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. Ε, πως να μην λυγίσει με τέτοιο δώρο στο σακούλι του ο Άη-Βασίλης.
Οι μαθητές  μετρώντας ανάποδα -με τον ρυθμό που έδωσε ο Δήμαρχος- άναψαν το δένδρο, και όλα γύρω  φωτίστηκαν και ζεστάθηκαν παρά το τσουχτερό κρύο, από τα χαμόγελα που έλαμψαν στα προσωπάκια τους.
Να σημειώσουμε ότι από τα μεγάφωνα της εκκλησίας ακούγονταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακολούθησε κέρασμα για όλους στο ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, εκεί ο Άη-Βασίλης μοίρασε βιβλία στα παιδιά, προσφορά της Εφ. ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ, και καλούδια που είχαν ετοιμάσει οι μαμάδες του χωριού. Ο εκδότης του ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΥ κ. Δημητρίου, μίλησε για το μήνυμα των Χριστουγέννων αναλύοντας την εικόνα της Γεννήσεως, την οποία στο τέλος μαζί με γλυκά μοίρασε ο ιερέας μας Παπα Γρηγόρης σε όλους τους μαθητές.
  Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων  κ. Γεώργιος Ντασιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Μαλέσης και κ. Χαρίτος Πετρούλιας, ο πρόεδρος του Σύλλογου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιέων κ. Χαράλαμπος Μπουζίκας με όλο το Δ.Σ.,η πρόεδρος του Δημόφιλου κ. Βούλα Κακοσαίου, ο εκδότης της τοπικής Εφ. ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ κ. Νικόλαος  Δημητρίου, με την συντακτική ομάδα της εφημερίδας  και βέβαια ο ιερέας  ΠαπαΓρηγόρης με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο  και πολλοί γονείς από τις Θεσπιές με τα παιδιά τους, καθώς και όλοι οι Λεονταρίτες μαθητές με τους γονείς τους. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ