Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Χριστόπουλος: Θεός δεν βοήθησε σήμερα το Λεβαδειακό-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ


 Ανοιχτή θεωρεί ο Γιάννης Χριστόπουλος ότι είναι η πρόκριση, παρά την ήττα του Λεβαδειακού με 1-0 από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Cosmote, ότι ο Θεός δεν βοήθησε σήμερα την ομάδα του!

«Είναι πολύ βελτιωμένη η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, παρά το γεγονός ότι εμείς είχαμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και θα την διεκδικήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Δημιουργήσαμε φάσεις για να σκοράρουμε, αλλά δεν μας βοήθησε ο Θεός», ανέφερε σχετικά.Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Ο αγωνιστικός χώρος σε πολλά του σημεία είχε μαζέψει μπόλικο νερό, έχοντας ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναλωθούν σε παιχνίδι με βαθιές μπαλιές, ενώ στο χώρο του κέντρου κυριαρχούσαν οι δυνατές μονομαχίες.
 sportdog.gr

Ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε τον Βάργκας και έβαλε τον Μελικιώτη στον αγωνιστικό χώρο στο 65’ και πέντε λεπτά αργότερα, ο νεαρός επιθετικός έδειξε την ποιότητά του. Συγκεκριμένα, ο «Μέλι» συνδυάστηκε άψογα με τον Μπακασέτα, με τους δύο να… κρύβουν τη μπάλα και τον τελευταίο να την εμφανίζει στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ.
Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Βούρος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Σένκα (54’ Μιλιάζες), Τόπι (70’ Καλτσάς), Μεντί, Μάγκας, Σουμπίνιο (58’ Γιουσούφ), Βασιλείου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας (19’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (84’ Μπακάκης), Βάργκας (65’ Μελικιώτης), Μπακασέτας.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας)

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς 



Βίντεο,φωτο, Παντελής Μπατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ