Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης ξανά! Πυκνές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες!

Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο Πέμπτη
- Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας
- Πυκνές χιονοπτώσεις Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Εύβοια
- Αναλυτικά το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Χιονιάς μας επισκέπτεται ξανά και ρίχνει στα τάρταρα τη θερμοκρασία. Αυτό τουλάχιστον προβλέπει για τις επόμενες μέρες το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (25.01.2017) η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το νέο κύμα κακοκαιρίας θα "χτυπήσει" αύριο Πέμπτη (26.01.2017) και θα έχει κύριο χαρακτηριστικό τις πυκνές χιονοπτώσεις σε κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά, Εύβοια. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Πελοπόννησο, Κρήτη και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν από την Παρασκευή.
Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στη βόρεια και την ανατολική χώρα και παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.

Πιο αναλυτικά:

Α. Αύριο Πέμπτη (26/01/17) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλίας, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Παρασκευή (27/01/17) σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Β. Παγετός κατά τόπους ολικός θα σημειωθεί την Πέμπτη (26/01/2017) στα βόρεια και την Παρασκευή (27/01/2017) στα κεντρικά και τα βόρεια.

Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ