Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Θρήνος για τον 48χρονο πατέρα δυο παιδιών που σκοτώθηκε στο Κάστρο

 Πρόκειται για τον Αντώνη Μανιάτη από το Βόλο, ο οποίος ήταν πολίτικος μηχανικός, ενώ διατηρούσε και ξενοδοχείο στην Σκιάθο, όπου ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Ο άτυχος 48χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας, στο Κάστρο Βοιωτίας,(Δείτε ΕΔΩ) όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε "καρφώθηκε" πίσω από μια νταλίκα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε αποτέλεσμα ο οδηγός του επιβατικού να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες αρχικά εστίασαν στον απεγκλωβισμό του άτυχου 48χρονου από το όχημα, του οποίου το μπροστινό μέρος του είχε συνθλιβεί.

Ειδικό γερανοφόρο όχημα χρειάστηκε για να μετακινήσει τη νταλίκα με πινακίδες Σλοβακίας καθώς λόγω της σφοδρής σύγκρουσης τσακίστηκε ο πίσω άξονάς της.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων πυροσβεστικής και αστυνομίας η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία διεξαγόταν στη μία λωρίδα κατεύθυνσης.

Ασθενοφόρο μετέφερε των 48χρονο στο νοσοκομείο Θήβας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 48χρονο πολιτικό μηχανικό, διερευνώνται από το Τ.Τ. Εθνικών οδών.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr ο Αντώνης Μανιάτης ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «KIVO», που βρίσκεται στην περιοχή Κατσαρού –Αγ. Αντωνίου στη Σκιάθο, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
 Lamiareport


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ