Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Στον Ερυθρό Σταυρό τραυματίας ο Τσιρόπουλος του Άρη Θήβας


Σύμφωνα με μαρτυρίες από την πλευρά του Άρη Θηβών, μετά το τέλος του αγώνα παίκτες της ομάδας δέχθηκαν επίθεση έξω από το γήπεδο της Μαλεσίνας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ο παίκτης του Άρη Χρήστος Τσιρόπουλος.

Στην επιστροφή του μάλιστα στην Αθήνα μετά το τέλος του αγώνα, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες αισθάνθηκε αδιαθεσία για να μεταφερθεί από τους οικείους του για εξετάσεις στον Ερυθρό Σταυρό.

Μέχρι τις 12:50 το πρωί της Κυριακής δεν υπήρξαν νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.
 


 Χρ.Χρήστου:’Το μπάσκετ είναι παιχνίδι και όχι πόλεμος”


Καμιά αναφορά δεν έκανε ο προπονητής του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου στο αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού αγώνα με τη Μαλεσίνα, μιλώντας μόνο στα επεισόδια και τονίζοντας πως το μπάσκετ δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας πως είναι ένα παιχνίδι και όχι πόλεμος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι πολύ στεναχωρημένος και προβληματισμένος με όσα έχουν γίνει από την Πέμπτη μέχρι εχθές το βράδυ. Δεν δόθηκε η απαραίτητη βαρύτητα από τους υπεύθυνους σε ένα παιχνίδι μπαράζ. Τι να πω για τον αγώνα, που γι” αυτό έπρεπε να μιλάγαμε, όταν όλο το βράδυ τρέχαμε στα νοσοκομεία. Δυστυχώς κάποιοι ξεχνάνε ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και όχι πόλεμος. Λυπάμαι”.
eviabasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ