Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ατελείωτο το πρόβλημα με τις τσούχτρες στον Κορινθιακό-Η λύση που βρήκαν στο Λουτράκι

Ατελείωτο το πρόβλημα με τις τσούχτρες στον Κορινθιακό -Η λύση που βρήκαν στο Λουτράκι

Το πρόβλημα με τις τσούχτρες έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις ακτές του Κορινθιακού κόλπου, με τους λουόμενους να μην μπορούν να μπουν στην θάλασσα.

Αιγιάλεια, Ρίο, Αγιος Βασίλειο, Σελιανίτικα, Αραχωβίτικα, Πλαζ, Βραχνέικα και πολλές άλλες περιοχές, σε Αχαία και Κορινθία αλλά και απέναντι σε Αιτωλοακαρνανία και Φωκίδα εχουν πληγεί περισσότερο, όπως αναφέρει το «tempo24.gr».

Εκτός από τους λουόμενους, που δεν μπορούν να κάνουν μια βουτιά για να δροσιστούν, μεγάλη ζημιά έχουν υποστεί επιχειρηματίες και καταστηματάρχες που προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν.

Στο Λουτράκι Κορινθίας,  βέβαια, έχουν βρει μια προσωρινή λύση την οποία εφαρμόζουν τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με το «tempo24.gr» οι κάτοικοι βγάζουν στα ανοικτά της θάλασσας τα καΐκια τους και με πλέγμα προσπαθούν να μαζέψουν τις τσούχτρες.

tempo24.gr





8 σχόλια:

  1. Αλυκή;σαραντι;τί κάνουν;δεν τους απασχολεί.δουλευουν τα μαγαζιά τους;πάει ο κορινθιακός τον βουλαζουν οι τσούχτρες....και οι ψαράδες .....όταν τα λέγαμε γελαγαν τώρα θα μείνουν δίχως κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να Ναι καλά ο κατσιβελος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΥΚΗ ΣΑΡΑΝΤΙ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΗ ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο Σαραντι ειχαν συνελευση μαλλον οι τσουχτρες σημερα........ηταν απιστευτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 659
    Μεγαλο προβλημα οι τσουχτρες στη θαλασσα τσιμπανε πολύ....αλλα και αυτες της στεριας αχχχχχχχχ τι τσιμπημα κανουνε !! Μακριααααααα εκει ποναει και η καρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 659
      Σου αρεσε ε ??...Αν τσιμπαει λεει τσουζει
      η σουζη.........Αχχχχχχχχχχ

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ