Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ανταποκρίθηκαν οι δημότες στο κάλεσμα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για σωστή χρήση του πόσιμου νερού


Πολύ θετικά αποτελέσματα είχε η καμπάνια ,που με τη βοήθειά σας κάναμε και αφορούσε στην σωστή χρήση του πόσιμου νερού. Οι δημότες μας προφανώς ευαισθητοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν, με αποτέλεσμα όλη τη δύσκολη εβδομάδα του καύσωνα ,κανένα δημοτικό διαμέρισμα και καμία γειτονιά δεν έμεινε από νερό.Αυτό είναι σίγουρα αποτέλεσμα της προβολής, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τόσο υψηλές και πολυήμερες θερμοκρασίες. Αφού σας ευχαριστήσω για την προβολή της καμπάνιας μας,θα σας παρακαλέσω να την ξαναπροβάλετε ενόψει της δύσκολης-θερμής- εβδομάδας που ακολουθεί. Νομίζω ότι μια αρκετή δόση ικανοποίησης,από το αποτέλεσμα,λαμβάνετε και εσείς που γνωστοποιήσατε στους δημότες μας την αγωνία μας.

Σας ευχαριστώ
Ο Δήμαρχος 
Γεώργιος Π.Ντασιώτης

8 σχόλια:

  1. EIDES O KROYNOS DEN DOYLEPSE KAI EXOYME NERO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ Ο ΚΡΟΥΝΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ Η ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ;;; ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν ακου και μαθε.
      1....Από τον κρουνο δε θα έχεις καμία τύχη. Εχουν αλλοι προτεραιότητα . Εσύ εφσον χρειαστεις πολυ νερό Μίλα με τον πομονα και θα σε τακτοποιησει.ξερει αυτός τον τρόπο. Αν χρειαστεις πολύ λίγο δηλαδη τη μια κουταλια που χρειαζεσαι για να πνιγεις θα βρεθουν πααααρα πολλοί που θα στη δωσουν ευχαριστως.

      2....ο ψυχολόγος ή ψυχίατρος, δε θυμαμαξ ακριβώς τι είναι, του δημου εμαθα οτι ειναι πολυ καλός και εχει ειδικοτητα στην αντιμετωπιση των εμμονων. Αν τις προλαβεις αυτές θεραπευονται αλλιώς σε πανε ψυχιατρειο. Τζαμπα ειναι πήγαινε μια βόλτα, αν και νομιζω οτι ειναι ήδη πολυ προχωρημενη η κατασταση σου.

      Διαγραφή
    2. είναι να σε χαζεύει κανείς... μόνο μανία καταδίωξης δεν έχεις πάθει ακόμα! καλομελέτα και έρχεται!

      Διαγραφή
    3. Το ερωτημα πολλών είναι πως τη βγαζεις 3.57 μμ;

      Διαγραφή
    4. θα τα καταφέρει ο 3:31 και θα μας πει. λέμε τώρα...

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟ ΝΕΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΗΜΟΚΑΣΤΡΟ.
    ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΑΥΛΕΣ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΝΑ ΜΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ