Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η Αδυναμία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Θηβαίων


ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Δ.ΘΗΒΑΙΩΝ

Η εικόνα που βλέπετε στην φωτογραφία βρίσκεται στην Τ.Κ.  Χωστίων , της Δ.Ε Θίσβης του Δήμου Θηβαιων . Την εικόνα αυτή την βλέπουν πληθώρα επισκεπτων εν όψει θερινής σεζόν, όπου περνούν απο αυτό το σημείο προκειμένου να επισκεφτούν  την ωραιότερη κατά την γνώμη μου παραλία της Αττικοβοιωτίας, ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙ .

 Δηλώνω κατηγορηματικά  οτι τα σκουπίδια αυτά που βλέπετε δεν τα αδειάσανε μερικοί συμπολίτες μας  απο τον κάδο για να εκθέσουν τον Δήμαρχο θηβαίων (Έτσι όπως μας ανέφερε ο Δήμαρχος Θηβαίων το 2016 σε κάποια συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων).
Παρακαλώ πολύ ζητώ την παρέμβαση των Υγειονομικών Αρχών, Αστυνομικών Αρχών και Εισαγγελικών  Αρχών, λόγω της αδιαφορίας ή της αδυναμίας της Δημοτικής Αρχής του Δ.Θηβαίων προς γρήγορη  επίλυση του προβληματος,  διότι υπάρχει κ έντονη δυσοσμία που έχει να κάνει με την δημόσια υγεία των κατοίκων της Τ.Κ.  Χωστίων.



Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
  ΤΗΣ Τ.Κ. ΧΩΣΤΙΩΝ

ΔΕΔΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

2 σχόλια:

  1. Αυτός ο ασυνηδειτος που άφησε τα σκουπίδια εκεί δεν έχει ευθυνες;δεν υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων στα χωστια;η δημοτική αστυνομια θα πρέπει να επεμβη και βάση του κανονισμού καθαριότητας να του επιβάλει πρόστιμο η να εισηγηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο ασυνηδειτος που άφησε τα σκουπίδια εκεί δεν έχει ευθυνες;δεν υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων στα χωστια;η δημοτική αστυνομια θα πρέπει να επεμβη και βάση του κανονισμού καθαριότητας να του επιβάλει πρόστιμο η να εισηγηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ