Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Παρουσίαση Βιβλίου της Γεωργίας Βουγέση "Οδοί Ηρώων" στον Άγιο Θωμά Τανάγρας

Παρουσίαση Βιβλίου στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας
Μια εκδήλωση επιτυχημένη, ζεστή και μεστή μηνυμάτων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι παραβρέθηκαν στον Άγιο Θωμά, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της παρουσίασης του τέταρτου βιβλίου της εκπαιδευτικού Γεωργίας Βουγέση, «ΟΔΟΙ ΗΡΩΩΝ»-ωδή στους ήρωες του τόπου μου.
 Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Τανάγρας κ.Βασίλη Περγάλια, τον εφημέριο του Αγίου Θωμά π.Γεώργιο Μανωλόπουλο, το Δήμαρχο Στυλίδας κ.Απόστολο Γκλέτσο και τον κ.Μπατσιούλα.
Στη συνέχεια μίλησαν με ζωντανό και γλαφυρό τρόπο για το βιβλίο ο π.Σπυρίδων Βασιλάκος, ο δάσκαλος Αθανάσιος Καραπέτσας, η φιλόλογος Αικατερίνη Γκαραβέλα-Ζωγράφου και η συγγραφέας Γεωργία Βουγέση, η οποία τόνισε, καταλήγοντας την ομιλίας της, ότι ο ηρωισμός και η θυσία των Λιαταναίων ηρώων θα πρέπει να γίνει συνείδηση ιερού χρέους, ιστορικής δικαίωσης και απόδοσης οφειλόμενης τιμής.
Η χαρά και η συγκίνηση όλων ήταν ολοφάνερη για την ωραία βραδιά που έζησαν.
Τίμησαν με την παρουσία τους:Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τανάγρας κ. Πολύκαρπος, οι ιερείς,π. Γεώργιος Μανωλόπουλος, π.Γεώργιος Θραψανάκης, π.Γεώργιος Αντζουλάτος, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ.Βασίλης Περγάλιας, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος, ο Αντιδήμαρχος Τανάγρας κ.Ιωάννης Αναστασίου, η Αντιδήμαρχος Στυλίδας κ. Γεωργία Κοντού,  ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Θηβαίων κ. Σωτήριος Δρένιος,οι δημοτικοί σύμβουλοι Τανάγρας κ.Γωγώ Καμπιώτου,κ. Κώστας Αναστασίου,κ. Γεώργιος Βουγέσης, κ.Ιωάννης Γκίνης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτήρης Κοκώσης, η Διευθύντρια του Δημοτ. Σχ. Αγ.Θωμά Σπυριδούλα Παπαδημητρίου, ο διευθυντής του Γυμνασίου Σχηματαρίου κ.Πέτρος Δημητρίου, η Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχηματαρίου κ.Ευγενία Στρατή, ο Δ/ντης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου κ.Γιώργος Τσαπραϊλης, Εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι Συλλόγων και πολλοί φίλοι του βιβλίου και της συγγραφέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ