Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Η οργή του πατέρα της νεαρής που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο: Ήταν πληρωμένος δολοφόνος


Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε μια νεαρή γυναίκα αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Η υπόθεση θυμίζει ταινία θρίλερ με την άτυχη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή στο Β’ Νεκροταφείων Αθηνών στην περιοχή της Ριζούπολης με πισώπλατες μαχαιριές και άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση, έχει διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος άρχισε να χτυπά τη γυναίκα με το μαχαίρι σε απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Αυτό μαρτυρούν τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν.

Η άτυχη γυναίκα παρά τα χτυπήματα έτρεξε να σωθεί και κινήθηκε προς τον χώρο του νεκροταφείου. Ωστόσο ο δολοφόνος φαίνεται ότι την πρόλαβε και την σκότωσε. Ίσως και να την έσυρε βαρια τραυματισμένη.

Πατέρας δολοφονηθείσας : Ήταν πληρωμένος δολοφόνος

Συγκλονίζει ο πατέρας της που μιλά για πληρωμένο δολοφόνο καθώς, όπως λέει, το παιδί του εργαζόταν στο ΣΔΟΕ και χειριζόταν δύσκολες υποθέσεις.

“Να βγει και να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν” είπε οργισμένος μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι

όμως τώρα τελευταία.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Αρχικά την τραυμάτισε, η κοπέλα σύρθηκε για λίγα μέτρα κι εκείνος την πλησίασε και της κατάφερε την έκτη και μοιραία μαχαιριά, στην πλάτη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.

Στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ενώ δεν υπήρξε κανένας αυτόπτης μάρτυρας.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται.

"Πονάμε που δεν θα την ξαναδούμε"

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε και η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν το θύμα.

Όπως είπε η άτυχη γυναίκα ήταν στο τμήμα ελέγχου της ΔΥΟ και η απώλειά της έχει συγκλονίσει όλο το προσωπικό.

«Ήταν πολύ όμορφο και καλό κορίτσι» είπε μιλώντας συγκλονισμένη και με τη φωνή της να σπάει στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε, η άτυχη Δώρα είχε ξεκινήσει φέτος να κάνει το μεταπτυχιακό της.

«Ήταν φιλική με όλους. Συνάδελφος από τις λίγες, από εκείνους που θέλεις να υπηρετείς μαζί της», είπε η κα Γερακούδη.

«Σήμερα, η Δώμα μας λείπει. Πονάμε που δεν θα την ξαναδούμε», σημείωσε.



Ποια ήταν η άτυχη Δώρα

Η Δώρα είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες. Φέτος, αποφάσισε να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό.

Ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν στην Α’ ΔΥΟ Πειραιά, στο τμήμα ελέγχου.

Το μήνυμα της 32χρονης πριν δολοφονηθεί στο νεκροταφείο

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία της πανέμορφης κοπέλας στο Β' Νεκροταφείο. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως η 32χρονη Δώρα δολοφονήθηκε άγρια εκεί όπου πήγαινε για να τιμήσει τη μνήμη ενός αγαπημένου της προσώπου. Το μήνυμά της στο facebook είναι αποκαλυπτικό.  «Γιατί κοιτάς έτσι τον ουρανό; Γιατί εκεί είναι κάποιος που μου λείπει και αγαπάω πολύ!».

Η άτυχη 32χρονη τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο. Είχε χαθεί πρόσφατα ένα αγαπημένο της πρόσωπο και πήγαινε εκεί για να θρηνήσει. Το αποκάλυψε ο πατέρας της, ενώ και η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook μιλούσε για αυτές τις στιγμές.

Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζα αυτή τη θλιβερή συνήθεια. Ίσως είχαν διαβάσει το μήνυμά της. Βέβαιο είναι ότι ο δολοφόνος τη συνάντησε την ώρα που είχε πάει όπως συνήθιζε στο νεκροταφείο…
Δείτε βίντεο από το ξέσπασμα του πατέρα της άτυχης κοπέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ