Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Νταλίκα "καβάλησε" το διαχωριστικό στην εθνική Αθηνών- Λαμίας-Φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγα λεπτά στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με την τροχαία, ο οδηγός της νταλίκας που βλέπετε στις φωτογραφίες , έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να "καβαλήσει" το διαχωριστικό ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν προσέκρουσε σε άλλο όχημα, ενώ και ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο, αυτήν την ώρα είναι κλειστή η αριστερή και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Παντελής Μπατσούλης





9 σχόλια:

  1. Πόσο έτρεχε ο π@@στης;;; έτσι ετρεχαν και μέσα στα χωριά. Στον αλιαρτο δυο μηνους πριν δε μπορουσες να περνας απο τη μια πλευρά του δρομου στην αλλη. Ειναι επικυνδινοι οι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. posa kila malakas eisai?mexri 90 pane oi ntalikes! lastixo epathe!

      Διαγραφή
    2. Με ποσο πανε;;;καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο!

      Διαγραφή
  2. Ξεφτίλα, προσπέραση έκανες; Ρε τοίχια 3 μέτρα να γίνουν!!! φαντασθείτε πόσοι γλύτωσαν και στο ίδιο ρευμα και κυρίως στο αντίθετο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί αισθάνονται οτι ο δρόμος, καθε δρομος,τους ανηκει. Ολους εμας τους υπολοιπους μας βλεπουν σα σκουπιδια. Απλά θελουν ξεσκισμα απο την τροχαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω γεμίσαμε εμπειρογνώμονες εδώ μέσα??? Ευτυχώς που ήταν μόνο υλικές ζημιές... αναρτήθηκε κάνεις από εσάς που σχολιάζεται αν λέμε τον έπιασε λάστιχο μπροστά? Αν ένα ιχ του εκλεισε το δρόμο? Και με κανονική ταχύτητα να πήγαινε είναι λίγο αδύνατο να σταματήσει ότι και να έχει συμβεί...και αναρωτιέμαι εγώ που οδηγώ λεωφορείο και είμαι όλοι μέρα στον δρόμο,αυτοί με τα ιχ που παν στην αριστερή λωρίδα με 80στην μεσαία με 90και στην δεξιά με 100 και για τους χειρότερους στην έκτακτου ανάγκης τι λέτε να κάνουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε δικιο έχεις. Υπαρχουν πολλοι μ.λ.κες,αλλα ο τσαμπουκας των φορτηγατζηδων δεν παιζεται.οι περισσοτεροι ειναι τραμπουκοι στο δρομο

      Διαγραφή
    2. Ο 5.27ειμαι σύμφωνο μαζί σου..πλέον οι περισσότεροι πάνε νορμάλ και επαγγελματικά διότι είναι τσαουχτερα τα πρόστιμα.. σίγουρα υπάρχουν και οι βλάκες

      Διαγραφή
  5. συγουρα υπαρχουν και φορτηγα που τρεχουν αλλα και πολλοι επαγελματιες που εχουν γλητωση πολλοι κοσμο με ι.χ...επισης την επομενη φορα που θα εισαι πισω απο φορτηγω που παει σιγα μην πεις""θα μας παει καροτσι ο παπαρας??" επισης αν τρεχει μην πεις ""ποσο παει ο παπαρας???"" ολοι στο δρομο ειμαστε φιλε μου και μεχρι να τα στελνουμν με εμαιλ τα πραγματα αναγκαστικα θα μειραζομαστε τους ιδιους δρομους.παντα φιλικα γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγηται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ